‘Robinson’-vinder er blevet far

Se det søde billede af parrets søn, som kom til verden i sidste uge.

Af Louise Vilsbøl - 12. november 2021 kl. 9:02

I 2018 vandt Jamil Faizi ‘Robinson Ekspeditionen’ og de 500.000 efter en finale, som Jakob Kjeldbjerg betegnede som den ubetinget mest krævende finale i TV3-programmets historie. Året efter faldt han på knæ for sin kæreste Maryam, som også var ved hans side til finalefesten i ‘Robinson’.

SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf fortæller om årets ‘Robinson’

Tidligere på året afslørede Jamil så, at der ventede parret ‘Robinson’-fyren endnu en stor udfordring og også endnu mere kærlighed, idet de skulle være forældre i november, og nu er sønnen Gabriel kommet til verden.

– Fars dreng, skriver Jamil på Instagram til et billede af sin lille søn, og på sin Instagram deler Maryam også et billede af parrets søn med ordene:

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf hastekørt på hospitalet: Alt blev fjernet

– Hello world. 03.11.2021 blev vores liv beriget med denne skønne dreng.

Det var altså onsdag i sidste uge, at Maryam fødte deres første barn, og parret har nu kunnet kalde sig forældre i lidt over en uge.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

Livlig som sin far

Da Jamil og Maryam annoncerede deres kommende familieforøgelse, havde ‘Robinson’-vinderen meget svært ved at skjule sin begejstring og ambitioner for sin kommende søn.

– Det jo vores første, så det er helt nyt og specielt for begge. Det var virkelig vildt at se den lille ved scanningerne, hvor man kun se ham bevæge sig rundt. Han er livlig som sin far. Han er også sund og rask, så det er vi selvfølglig super taknemmelig for. Jeg tror, det bliver super sjovt. Han skal bare have fodboldstøvlerne på fra dag et, så er det bare i gang, lød det dengang fra Jamil

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg føler mig totalt brugt

Spørgsmålet er altså, om Gabriel har fået fodboldstøvlerne på endnu – det kan man ikke se på de første billeder af ham. Se selv herunder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maryam (@maryamfeizi)