’Robinson’-vinder afslører: Det skal pengene bruges på

Kenneth er stolt over at kunne kalde sig vinder af ‘Robinson Ekspeditionen 2015’, selv om han til sidst var mere end klar til at komme hjem.

Af Katrina Nygaard - 23. november 2015 kl. 21:29

Kenneth Mikkelsen kan nu kalde sig vinder af ’Robinson Ekspeditionen 2015’. En titel som han er super stolt af, men også en titel, som han har kæmpet for.
– Da jeg fandt ud af, at jeg havde vundet, tænkte jeg bare ’lad mig komme væk herfra’. Jeg glædede mig virkelig bare sådan til at komme hjem, fortæller Kenneth, der løb med trofæet for næsen af deltagerne Camilla og Nicole i finalen.
– Jeg blev selvfølgelig utrolig glad og stolt, men kedsomheden på øen og den store sult var virkelig svær for mig. Jeg vidste heller ikke noget om, hvad der var sket i verden og derhjemme, mens jeg var væk, så det glædede jeg mig til at finde ud af, forklarer Kenneth, som nåede at opholde sig på øen i godt og vel 40 dage.
LÆS OGSÅ: DRAMA til ‘Robinson’-fest: Gøtte i tårer
Alle troede vi var i USA
Kenneth og hans kæreste Christina var da også taget afsted på ’Robinson Ekspeditionen’ uden overhovedet at fortælle en eneste om det.
– Vi havde sagt til alle, at vi var taget på ferie til USA, og at de ikke skulle regne med at høre fra os. Da vores familier slet ikke hørte noget fra os overhovedet, blev de selvfølgelig urolige, griner Kenneth, hvis familie og venner fandt ud af, at ham og Christina i stedet var med i ’Robinson Ekspeditionen’ gennem medierne.
– De fandt ud af, at vi var med, fordi de læste en artikel på Ekstra Bladet omkring ti dage inden, at vi selv kom hjem. De blev ret chokeret, beretter Kenneth, der nu alligevel efterfølgende har modtaget meget støtte fra sine nærmeste.
LÆS OGSÅ: Gøtte svarer igen: ‘Robinson’ har ødelagt vores liv
Det skal pengene bruges på
Aftenens vinder sætter uden tvivl også stor pris på den halve million, som han har vundet. Pengene skal Kenneth nemlig bruge til at betale gæld og som et tilskud til at kunne købe en ny lejlighed i Aarhus.
Selv om det er en glad og stolt deltager, der tager imod titlen og præmien på 500.000 kroner, er der dog ikke nogen tvivl om, hvorvidt han ville gøre det igen.
– Jeg har været glad for at være med, men jeg er helt sikker på, at jeg ikke ville gør det igen. Min krop har været så hårdt presset, og jeg brød mig ikke om at lyve og om at ”spille spillet”, forklarer Kenneth, som tabte sig mere end 14 kilo i løbet af den 40 dage lange ekspedition.
Se flere billeder af den lykkelige vinder i galleriet over artiklen.
Se eller gense klippet herunder, hvor Kenneth bliver årets ’Robinson’-vinder:

GALLERI: ‘Robinson’-deltagerne er klar til finalefest
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.