'Robinson'-Torsten: Havde set det komme - Her & Nu

'Robinson'-Torsten: Havde set det komme

Med udsigt til en sammenlægning går det taktiske spil for alvor i gang.

Af Mikkeline Andersen - 22. september 2014 kl. 21:30

Styrke og udholdenhed kendetegner Torsten Maibomms deltagelse i dette års ‘Robinson’. Selvom de store muskler kan bruges på enhver øde ø, så blev det endestationen for Torstens drøm om at vinde programmet.
– Som udgangspunk skal jeg forlade ekspeditionen, fordi jeg er en utrolig stærk spiller, der har klaret sig godt i alle konkurrencer på nær en. Så det var vigtigt for dem at få mig ud inden sammenlægningen, hvor jeg ville stå stærkt med min bror, siger Torsten til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Men jeg var også for selvsikker, da vi havde haft et stærkt fællesskab og ikke været i ø-råd de sidste tre gange. Jeg havde regnet med, at vi alle fra det gamle hold nord ville stemme Birthe ud. Men jeg forstår godt, de ville have hende med videre, da jeg ser hende som en mindre stærk spiller.
LÆS OGSÅ: Skuffet Germaine: Jeg stolede på de andre
Ville have hjulpet Mikkel
Allerede inden Torsten drog af sted til den øde ø, vidste han, at det ville blive en svær opgave at vinde programmet. Han havde faktisk regnet med at blive ofret, fordi han er en alsidig spiller, fortæller han. Alligevel kunne Torsten ikke skjule sin utilfredshed med særligt Mikkel Serwin, da aftenens ø-råd var slut.

Torsten vil altid mindes 'Robinson' som en fantastisk oplevelse (Foto: Privat)

Torsten vil altid mindes ‘Robinson’ som en fantastisk oplevelse (Foto: Privat)


– Mikkel skuffede mig nok mest, fordi jeg virkelig stolede på ham. Jeg ville have hjulpet ham helt frem til finalen, og det havde han mit ord på. Men til det skal siges, at det var, fordi jeg ikke så ham som en konkurrent i nogen konkurrencer. Jeg ville kunne slå ham i ni ud af 10 ting uden problemer, fortæller Torsten.
Selvom det ikke blev til en sejr i ‘Robinson’, så er Torsten glad for den oplevelse, det var at være med, og derfor har han fået et evigt minde på sin underarm. En stor ‘Robinson’-tatovering.
LÆS OGSÅ: Behrad slår fast: Nu er det slut med reality
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.