'Robinson-Tina': Jeg var bange for at springe ud

42-årige Tina Lage Vilbrand fra Robinson er lesbisk og nybagt mor.

robinson ekspeditionen
Af Silje Biørnstad - 21. juli 2014 kl. 15:45

Tina deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2011. Hun er lesbisk og gift med den 26-årige Michella Lage Vildbrand, som netop har født parrets første barn, Alvin.

Tina fra 'Robinson' og konen Michella.

Tina fra ‘Robinson’ og konen Michella.


Men det har dog ikke altid været nemt for Tina at være lesbisk.
– Jeg havde mange år, hvor jeg var bange for at springe ud som lesbisk. Jeg er vokset op i Sydhavnen, og i forhold til dem, jeg ”legede” med, var det sgu ikke lige det første, man sagde. Vi var en gruppe, som ikke var svigermors drøm, så jeg gik i mange år med ondt i maven, skriver Tina på Juliane Axens blog. (redigeret)

Dette førte til, at Tina først sprang ud som 24-årig. Til gengæld har det at have medvirket i realityprogrammer hjulpet positivt på hendes personlige udvikling.
– Jeg har i mange år været meget usikker på mig selv, særligt pga. min seksualitet, som har gjort, at jeg har holdt mig tilbage. Det har dog givet mig lidt mere hår på brystet at være en del af realityverdenen, fortsætter Tina på bloggen.
En stolt Tina med parrets nyfødte søn. (Foto:

Den stolte mor med den nyfødte Alvin (Foto: privat)


LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina: Så er vi blevet forældre
Fantastisk at være mor
Som lesbiske mødre kan man nemt møde fordomme, men det er heldigvis ikke noget, der påvirker det nybagte par.
– Fordomme kommer af uvidenhed. Vi er ikke stødt på fordomme omkring vores forhold. Vi ved godt, at der er fordomme, men helt fra hjertet, så er vi sgu meget ligeglade med, hvad andre tænker omkring vores forhold og babydrøm. Så længe der er kærlighed, og det skal Alvin nok få en masse af, samt mandehørm af alle vores dejlige drengevenner, udtaler Tina (redigeret).
Efter at den nyfødte Alvin Stones Lage Vilbrand er kommet til verden, kunne Tina ikke blive mere lykkelig.
– Det at blive mor kan slet ikke beskrives. Der er en del, som er blevet lavet om derhjemme efter Alvin er kommet til verden, men jeg må sgu sige, at det kun er på den fede måde. Jeg elsker mit liv, udtaler Tina og uddyber:
-Jeg var med til hele fødslen, og jeg var så heldig, for Michella var så pisse god. Jeg fik lov til at trække ham ud og lægge ham på brystet af Michella.
-Jeg græd, jublede og sang hurra på én gang. Det bliver aldrig større, og det skulle være sket længe før, men der havde jeg jo ikke mødt min drømmepige, som skulle være mor til mit barn, slutter den lykkelige mor af. (redigeret)
Læs indlægget HER.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina: Jeg er stolt af min kone
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser