’Robinson’-Tina går all in til ’Stjerne Boksning’: Bliver trænet af landsholdsbokser

De ugentlige fællestræninger til ’Stjerne Boksning’ er ikke nok for Tina Vilbrand fra ’Robsinson’ – hun bliver også trænet af landsholdsbokseren Fadia Idrissi, som hun engang har udfordret.

Af Katja Gasiorowski - 20. juni 2019 kl. 07:25

Et gammel drøm går snart i opfyldelse for Tina Vilbrand, kendt fra ’Robinson Ekspeditionen’, når hun sammen med 19 andre kendisser skal i bokseringen til Geggo og Cengiz’ arrangement ’Stjerne Boksning’ den 7. septemberHer skal de kæmpe om 10.000 kr. mod en modstander i samme vægtklasse.
I 2015 udfordrede hun landsholdsbokseren Fadia Idrissi, som er tre gange nordisk mester og bronzevinder ved EM, på sin Facebookprofil. For også dengang ønskede Tina at komme i bokseringen og blive prøvet af.
LÆS OGSÅ: Moster Niller om ‘Stjerne Boksning’: Jeg vil slå et slag for homoseksuelle
– Ja, ja, kald mig skør. Men jeg har længe tænkt over det. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme op i en boksering og blive jagtet lidt rundt. Måske få et par på låget og forhåbentligt give et par stykker igen.
– Jeg tænker selvfølgelig, at det skal være en, som kan og ved, hvad hun gør. Fadia Idrissi, hvis du er frisk, så får du muligheden for lidt payback fra gamle dage. Tør du? skrev Tina Vilbrand på sin Facebookprofil dengang.
LÆS OGSÅ: Modig ‘Robinson’-deltager: Giv mig et par på låget

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Julie fra ‘De Unge Mødre’ tager til hård fitnesstræning for at blive klar til optagelsen på politiskolen.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina og konen skal skilles
Men den udfordring blev aldrig til noget, da det ikke er tilladt for professionelle boksere at kæmpe mod amatører. Til gengæld er Fadia Idrissi kommet ind i billedet her fire år senere – dog ikke som modstander, men som Tinas træner, og Tina får endelig mulighed for at kæmpe sin første rigtige boksekamp.
– Jeg synes, jeg gør rigtig store fremskridt. Det siger min træner også, som er Fadia Idrissi. Hun skal træne mig, siger en stolt og ambitiøs Tina, som også tager til ugentlige fællestræninger med de andre ’Stjerne Boksning’-deltagere.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Går målrettet efter præmien

Da Tina blev kontaktet af Geggo, var hun slet ikke i tvivl om, at hun skulle være med i projektet – på den måde kunne Tina nemlig tage sin gamle udfordring op.
– Så tænkte jeg, at det er jo kaldet til mig. Så selvfølgelig vil jeg være med, jeg synes, det ligger lige til højrebenet, eller min venstre arm!
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’
Faktisk er Tinas venstre arm så kampklar, at der på nuværende tidspunkt ikke er nogen, hun frygter at møde i bokseringen til det store stævne i efteråret.
– Jeg ved ikke, om det er overlegent, men jeg føler mig rimelig sikker i den her kategori. Jeg vil bare gerne have en værdig modstander, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina melder udsolgt: Nu med 24 nye røv-tatoveringer
– Jeg kan love dig for, at jeg går hjem med 10.000 kr. den 7. september. Jeg skal i lufthavnen om mandagen med min søn, vi skal ud at rejse, så jeg har brug for de 10.000 kr., siger en målrettet Tina, som gerne vil tage sønnen Alvin med til et varmt sted med all inclusive.
SE BILLEDET: ‘Robinson’-par er blevet forældre