‘Robinson’-stjerne om ægteskabsrygter: Det var da meningen

‘Robinson’-stjernen Jaffer tager det med et grin, at så mange har troet, at han var blevet gift med Mai Manniche. Dog føler han sig rimelig overbevist om, at Mai godt vidste, at det var lige præcis den reaktion, der ville komme.

Af Lykke Buhl - 19. juni 2020 kl. 8:51

– Jeg er ret vild med at blive gift! Specielt når det er i de smukkeste omgivelser på Sophienberg Slot, iført de mest fantastiske kjoler fra Rikke Gudnitz, der matcher mine smykker perfekt! At manden så er Jaffer Janjooa gør da bestemt heller ikke noget, skrev Mai Manniche i weekenden på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ 5 vender tilbage med KÆMPE ændringer

Det fik en del til at tro, at ‘Beauty Bossen’ Mai Manniche var blevet gift med model og ‘Robinson’-stjerne Jaffer Janjooa. De havde nemlig taget bryllupsbilleder sammen til en billedserie til Mai Manniches smykkevirksomhed, JEWLSCPH, med fokus på smykker til den store dag.

– Rygter går stærkt i lille Danmark, skrev Mai efterfølgende, da hun så sig nødsaget til at afvise, at brylluppet skulle være ægte med et nyt opslag.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte

Jaffer: Hun vidste det godt

Dog mener ‘Robinson’-Jaffer, der som model agerede gom til Mai, at Mai nok godt vidste, at det var den slags rygter, hun ville starte.

– Det er da ikke overraskende, at folk har taget det, som de har det. Altså, Mai har jo været i branchen så længe, så hun må da vide, at hvis man tager nogle billeder og ligesom skriver: “Nu er jeg blevet gift”, så er der altid nogle mennesker, som tror på det der lige står som det første. Jeg tror da, hun har haft en tanke om, at det ville blive mødt på den måde, griner Jaffer til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Så VILD var Bronuts-receptionen

Selv tager han det med et stort smil, at så forholdsvis mange har troet, at han var blevet gift med Mai.

– Jeg er jo bare blevet valgt til et modeljob og ikke tænkt så meget over, hvem det var med. Og så er der kommet den respons ud af det, jeg synes bare, det er sindssygt grinern. Der er også rigtig mange, der har skrevet til mig: “Er I blevet gift?”, det er bare morsomt, fortæller Jaffer.

LÆS OGSÅ: Stor ‘Paradise Hotel’-stjerne har vigtig rolle i ‘Operation X’-program

Klar til ægte bryllup?

Jaffer løfter også gerne sløret for, hvordan det kom i stand, at han pludselig stod i sit stiveste puds som gom til Mai Manniche.

– Mai Manniche har en fotograf, hun altid bruger, og det er en fotograf, jeg også altid tager billeder med, én der hedder Anja Ekstrøm, så jeg tror lidt, det er kommet i stand den vej. Mig og Mai har jo fuldt hinanden på Instagram i noget tid, så måske tænkte hun bare, at hun skulle da lige have nogle bryllupsbilleder med mig, griner Jaffer.

LÆS OGSÅ: Amanda, Camilla og Ditte raser over Nicklaes

Mai har da heller ikke lagt skjul på, at hun var ret vild med at blive gift med sin ‘Robinson’-gom.

– Jeg skal da være ærlig at sige, at jeg følte mig godt tilpas som brud, så jeg glæder mig for vildt til den dag det er “for real”, skrev hun.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver: Vi er ikke et af de realitypar, der kun holder et år

Jaffer tror da også gerne, at Mai “had put a ring on it” officielt, fremfor blot til en billedserie.

– Det ville hun sikkert gerne, haha! Men jeg skal sgu ikke giftes, jeg skal bare være mig selv, griner han.

LÆS OGSÅ: Bro åbner op om barsk fortid: Min mor reddede mig

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah har taget næste skridt i forholdet