'Robinson'-skønhed med i nyt realityprogram

En tidligere ‘Robinson’-babe har fået opfyldt sit ønske om at deltage i et spritnyt tv-program.

Af Emilie Holm Egebro - 10. juni 2015 kl. 13:00

Det går ikke stille for sig i Lisa Møgeltoft-Rørbæk Løckes liv. Hun er netop blevet gift med Christian Løcke, som hun deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ sammen med, og nu venter der et nyt reality-eventyr rundt om hjørnet.
Lisa fortalte tidligere til Realityportalen.dk, at hun havde været til casting på Kanal 5’s nye program Ninja Warrior. I dag afslører hun, at hun er kommet med.
– De har lige ringet! Jeg har siddet hele dagen i går og havde kæmpe nedtur på over, at jeg ikke var blevet ringet op, for jeg kunne se, at mange lagde billeder rundt omkring, at de var kommet med. De har valgt 125 personer i Danmark, siger Lisa og fortsætter:
– Men i dag ringede de så. Jeg fløj op af sofaen. Og nu har jeg travlt, for nu skal jeg ned og træne. Den 24 juni i København starter de første runder, og jeg glæder mig til nye, hårde og vilde udfordringer.
‘Ninja Warrior’ er et program, der giver modige danskere muligheden for at prøve verdens vildeste forhindringsbane. Det bliver optaget i løbet af sommeren og blive vist på Kanal 5 til efteråret.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Lisa taler ud om Løckes frieri
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.