‘Robinson’-Peter afslører detaljer fra programmet: Derfor er jeg så træt

Peter indrømmer, at han sover meget, men der er en grund.

Af Rikke Lynge - 10. oktober 2021 kl. 10:55

Peter Larsen er alderspræsident i årets ‘Robinson’-sæson, men han mener ikke, at alderen er nogen hindring for ham, selvom det i tidligere sæsoner har været set som et svaghedstegn at ligge i den ældre kategori, så er alderen modsat en styrke for Peter, der kender sine begrænsninger.

– Det kom bag på mig, at jeg var blevet SÅ gammel, men det er jeg jo åbenbart, men det står jeg ved, jeg er sgu 55, fortæller Peter til HER&NU og forsætter:

– Jeg følte mig hverken svag eller som den i dårligst form eller den, der så ældst ud, så jeg var ikke bagud der.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother siger farvel: Rejser fra Danmark

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Peter fortæller om ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: Ude af ‘Robinson’: Afslører hemmelig aftale med Svensson og Martin

Selvom Peter ikke føler sig svag, så kom det i mandagens afsnit af ‘Robinson’ frem, at flere af deltagerne har bemærket, at Peter sover meget, men det er der ifølge Peter god grund til.

– Der vil altid være nogle unge mennesker, der vil stille spørgsmålstegn ved, at ham den gamle nu skal slappe af igen, men det var min måde at forberede mig på, at det måske kunne blive en lang tur. Det er jo klart, at hvis man kører hårdt på fra morgen til aften, så løber man tør for energi på et tidspunkt. Det med at stå og tage armbøjninger og alt muligt andet uden at have fået noget at spise, det er ikke det, jeg går efter, forklarer Peter.

LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Så slemt var uvejret i ‘Robinson’

Peter kender sig selv bedre end det, og han vidste derfor måske bedre end de unge, hvad han havde brug for.

– Nogen gange vidste jeg, jeg skulle gå tidligt i seng, fordi jeg vidste, det kunne blive en lang dag i morgen. Jeg kender mine begrænsninger, og det får jeg vist i ‘Robsinson’, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sådan har du ikke set Karsten Ree før

Læs mere om