'Robinson'-par venter barn: Nu har de taget endnu et stort skridt - Her & Nu

'Robinson'-par venter barn: Nu har de taget endnu et stort skridt

Det kommende forældrepar deler nu efternavn og er for alvor klar til at blive en lille familie.

Af Jonas Sand - 18. april 2017 kl. 17:55

Benjamin og Michelle fra den seneste udgave af ‘Robinson Ekspeditionen’ offentliggjorde tidligere i år nyheden om, at de venter deres første barn til sommer. Og parret har nu taget endnu et skridt mod at blive en lille familie.
Michelles følgere på Facebook kunne i sidste uge nemlig se, at hun skiftede navn fra Hansen til Christensen, som Benjamin hedder. Det fik folk til at gætte på, at parret i hemmelighed var blevet gift. Men sådan forholder det sig dog ikke.
– Nej, vi er ikke blevet gift. Vi havde snakket om, om vi skulle tage på rådhuset og blive gift, uden nogen vidste det. Men vi blev rimelig hurtigt enige om, at det ikke var sådan, vi havde forestillet os, at vores forhåbentlig eneste bryllup skulle være, fortæller Michelle til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: Er ‘Paradise’-vinderen blevet afsløret?
“Min søn skal hedde det samme som mor og far”
Michelle ville dog stadig have samme efternavn som Benjamin og valgte derfor at betale de godt 500 kroner for at udskifte efternavnet, inden parrets barn kommer til verden.
– Det er super vigtigt for mig, at min søn kommer til at hedde det samme som både sin mor og far – og eftersom Hansen Christensen bare ikke går så godt, så fjernede jeg altså Hansen og tog Benjas navn i stedet, fortæller Michelle.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Sådan forløb ‘Robinson’-parrets bryllup
For Michelle var der heller ingen tvivl om, at det var hende, der skulle skifte efternavnet.
– Jamen, det er faktisk lidt sjovt, for jeg hedder ikke det samme som min mor eller nogle af mine brødre. Da min mor og storebror skiftede efternavn, valgte jeg at beholde Hansen, som jeg er døbt, og som min far stadig hedder. Og jeg har altid sagt, at den dag jeg blev gift eller fik et barn, så ville Hansen ryge, siger Michelle, der har fået opbakning fra familien.
– Jeg synes faktisk, at de har bakket mig op i det, og de kan selvfølgelig godt forstå, hvorfor jeg har valgt at gøre det. Dog er min bror lidt uforstående overfor, hvorfor jeg ikke også har valgt at tilføje Sylvest, som er min mors pigenavn.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nanna om graviditet: Jeg har aldrig grædt på den måde
Planer om bryllup
Selv om bryllupsklokkerne endnu ikke har ringet, så tyder alt på, at de kommer til det en dag i fremtiden – i hvert fald, hvis Benjamin kommer i gang.
– Vi har da helt sikkert en plan om at skulle giftes en dag. Men jeg er meget traditionstro lige på det punkt, og jeg har selvfølgelig en forstilling om, at det bliver med Benjamin på knæ og helt pivtøjet, griner Michelle, der dog indtil videre er godt tilfreds med at blive mor.
– Så for nu tror jeg, at vi starter vores eventyr med vores søn, og så må vi se, hvornår resten følger med, fortsætter Michelle, der inden længe går på barsel forud for fødslen af sønnen denne sommer.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: ‘Robinson’-vinder er blevet single
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.