'Robinson'-par udskyder brylluppet - Her & Nu

'Robinson'-par udskyder brylluppet

Sidste år friede Botoxkongen til sin dronning, men nu bliver sommerbrylluppet udskudt.

Af Emilie Holm Egebro - 24. januar 2017 kl. 18:55

Under 2016-udgaven af ‘Robinson Ekspeditionen’ var Botoxkongen Kim Novaa og hans kæreste Natasha Bendix Helms blandt de deltagende. Desværre gik oplevelsen ikke helt så godt som forventet, og parret måtte hurtigt se sig ude af programmet.
Heldigvis var der dog andre gode oplevelser i vente i 2016. På en varm juli-dag på Maldiverne friede 44-årige Kim nemlig til sin udkårne dronning, og det blev et klart ja fra den 22-årige Natasha.
Parret fejrede igår, at de har været kærester i et år, men drømmen om et romantisk sommerbryllup i 2017 er nu droppet.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par skal være forældre
– Planen var jo, at vi skulle giftes til den 1. juli 2017, men da der er fuldt booket næsten samtlige steder på Sjælland, har vi været nødsaget til at skulle udsætte vores bryllup et år, så vi først skal giftes den 7. juli 2018. Jeg ville da gerne have været gift i år, men det er også dejligt med lidt mere tid til at planlægge, siger Natasha til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Vi vil gerne holde det på Kokkedal Slot og giftes i Sct. Matthæus kirken i København. Tanken er, at vi holder en form for åben reception med familie, venner, forretningsforbindelser og bekendte, og her formoder vi, at der kommer en 150-200 mennesker. Om aftenen vil vi gerne have en mindre fest med familie og venner, hvor vi bliver omkring 50 mennesker.
LÆS OGSÅ: Botoxkongen raser over exit: Jeg var jo bare for stærk en spiller
Prinsessekjole eller ej?
At brylluppet bliver udskudt til 2018 medfører dog også, at Natasha nu har endnu bedre tid til at finde den helt perfekte kjole. Og her er planlægningen allerede gået igang.
– Jeg er meget i tvivl om, hvad jeg er til, når det kommer til kjoler. Skal det være en prinsessekjole eller en helt tætsiddende lang kjole med åben ryg? Den skal i hvert fald være hvid, og så må den godt være lidt speciel og anderledes, forklarer Natasha og tilføjer:
– Men jeg skal have min mor og nogle veninder med ud og prøve en masse kjoler, så det glæder jeg mig til. Hele processen med at designe indbydelser, finde blomster, smage kage, vælge vine og sådanne ting – det bliver bare super fedt.
Kim og Natasha har netop været på endnu en romantisk ferie sammen over nytår. Her gik turen til Thailand.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Botoxkongen har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: CHOK: Botoxkongen smidt ud af ‘Robinson Ekspeditionen’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.