Melissa og Mikkel om 'Robinson': Vores forhold er blevet stærkere - Her & Nu

Melissa og Mikkel om 'Robinson': Vores forhold er blevet stærkere

Melissa og Mikkels parforhold er blevet styrket af at blive presset til det yderste i ‘Robinson Ekspeditionen’.

Robinson
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 26. august 2014 kl. 14:45

Parret havde været kæreste i halvandet års tid, inden de rejse til Filippinerne for at deltage i årets ‘Robinson Ekspeditionen’. De var glade for hinanden, og Melissa nød at være den med bukserne på. Efter rejsen til den øde ø er de stadig kærester og glade for hinanden, men deres forhold er også blevet langt stærkere.
– Nede på øen var vi i situationer, som vi aldrig ville opleve herhjemme. Vi har i den grad lært noget om, hvor vores grænser går hver især, fortæller Mikkel, og når man spørger parret direkte, om deres forhold er blevet styrket, bliver det et enstemmigt “ja”.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Så vild bliver ‘Robinson Ekspeditonen’
Fungerer godt sammen

Parret overvejer

Parret er overrasket over, hvor godt de samarbejdede på øen. (Foto: Martin Hvistendal Pedersen)


Melissa var klar over, at det ekspeditionen ville blive en stor prøvelse for forholdet, og hun frygtede da også, at de ikke ville kunne fungere sammen under pres, og når de skulle være sammen hele døgnet rundt. Heldigvis viste det sig ikke at være tilfældet.
– Vi fandt ud af, at vi faktisk arbejder rigtigt godt sammen og er gode til at løse problemer sammen. Så det var vildt godt, og det har også kun bekræftet os i, at vi er rigtige for hinanden, siger Melissa.
Mikkel er enig med Melissa og var ligeledes positivt overrasket over, hvordan de to fungerede under pres. Derfor har de også taget det gode samarbejde med hjem.
– De små hverdagskonflikter er blevet meget nemmere at håndtere. Normalt kunne vi godt blive uvenner over små ting, som de fleste par nok gør, men nu er vi meget bedre til at løse det. Vi lytter til hinanden og er mere åbne, hvis der er noget, der går os på, siger Mikkel.
LÆS OGSÅ: Melissa og Mikkel i kamp om liv eller død
“De andre ser ned på os”
Melissa er nok mest kendt for sin medvirken i ‘Paradise Hotel’ og Mikkel for ‘For lækker til love’, men faktisk har Melissa forsøgt at komme med i ‘Robinson’ flere gange tidligere. Parret er dog ikke i tvivl om, at de andre deltagere så ned på dem, fordi de tidligere havde medvirket i reality-tv.
– Det var rimeligt tydeligt, at de andre havde en idé om, at vi bestemt ikke duede til noget, siger Melissa og fortsætter:
– Vi har jo gået de samme ting igennem for at komme med. Vi er blevet testet på samme måde og gennemført de samme ting, så vi er lige så berettiget til at være med, som de er det.
Mikkel og Melissa havde dog inden afrejsen talt igennem, hvordan de skulle tackle ‘Robinson’-oplevelsen. Og de var begge enige om, at ekspeditionen skulle være rent spil for deres vedkommende.
– Vi var jo godt klar over, at der ville opstå konflikter mellem os deltagere, og det hører med. Men for mig er det et spil, og jeg bærer ikke nag. Jeg tager heller ikke tingene med hjem. Så selvom det ikke er fedt, at nogen taler dårligt om ens kæreste, så håndterede jeg det ret godt, siger Mikkel.
Se med igen næste mandag, hvor andet afsnit af ‘Robinson Ekspeditionen’ ruller over skærmen på TV3 kl. 20.00.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Så vild bliver ‘Robinson Ekspeditonen’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.