'Robinson'-par er blevet forlovet

‘Robinson’-vinderen fra sidste år har været på knæ for ‘Robinson’-kollegaen Liza.

Af Emilie Holm Egebro - 27. december 2017 kl. 9:55

Da ‘Robinson Ekspeditionen’ rullede over skærmen i 2016 blev det 38-årige Henrik Andersen, der løb med sejren og den halve million. Henrik fik dog mere ud af sin deltagelse end det, idet han også fandt kærligheden under programmet.
I april i år afslørede han således overfor Realityportalen.dk, at han i et par måneder havde nydt livet med den 25-årige ‘Robinson’-kollega, Liza Pedersen.
Julen i år blev ekstra særlig for parret, idet Henrik på en ferie til Thailand valgte at gå på knæ for Liza og spørge, om hun ville gifte sig med ham:
– En prinsesse har brug for en prinsessering. Efter flere måneders planlægning, søvnløse nætter og flere besøg hos diverse guldsmede end jeg nogensinde havde forestillet mig at skulle besøge, lykkedes det mig at finde lige den ring, som passer til min prinsesse. Jeg har under vores ferie til Thailand friet på den skønne ø Phi Phi. Alt gik som planlagt, og jeg fik et kæmpe ja -tror jeg. Når man begynder at græde, så er det vist nok et ja. Ingen tvivl om, at det har været en blanding af lykkerus og angst op til selve frieriet. Jeg er nu officielt verdens lykkeligste mand med en kommende kone undervejs, skriver Henrik på sin Facebook den 23. december og uddyber til Realityportalen.dk, at han har brugt tre måneder på at planlægge frieriet.
– Normalt har jeg ikke let til tårer, men det havde jeg, da vi ankom til Phi Phi-øerne, og min kæreste, helt uventet, vælger at gå på knæ midt på stranden efter en helt fantastisk og romantisk dag. At stå i så flotte omgivelser med verdens skønneste mand, som har valgt at ville leve resten af sit liv med en, var på alle måder overvældende, og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Vi er stadig igang med den mest smukke og unikke rejse rundt i Thailands natur, og endnu bedre er, at når vi engang vender næsen hjemad, så er mit eventyr stadig først lige begyndt, skriver Liza på sin Facebook.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-par er blevet forældre
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa fra ‘De unge mødre’ har født: Mor til 4
Havde ikke set den komme
Den lykkelige ‘Robinson’-babe forklarer desuden overfor Realityportalen.dk, at hun langt fra havde regnet med, at parrets fælles ferie ville blive så betydningsfuld.
– Jeg havde bestemt ikke set den komme, at Henrik ville fri til mig. Men det føles helt fantastisk, og jeg kunne ikke have ønsket mig et mere romantisk og smukt frieri, som foregik på Phi Phi-øens smukkeste strand, fortæller hun glad og tilføjer:
– På nuværende tidspunkt nyder vi begge to forlovelsen, hinanden og vores helt unikke rejse til Thailand. Planlægning af vores bryllup med mere kommer derfor, når vi engang lander i Danmark igen. Så vi ved ikke dato osv. for den store dag endnu.
Se de skønne feriebilleder fra Thailand nedenfor:

LÆS OGSÅ: Henrik vandt ‘Robinson Ekspeditionen’: Alle pengene går til mine børn
LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører ‘X Factor’-plan for babyen
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus om ‘Robinson’-deltagelse: Det bliver så vildt!