'Robinson'-Mikkel afslører: Derfor smed jeg bukserne

‘Robinson’-deltageren valgte at dele sin bagdel med TV3’s seere.

Robinson
Af Mikkeline Andersen - 2. september 2014 kl. 11:50

Der blev kæmpet i mandagens afsnit af ‘Robinson’. At det skulle ende med en Mikkel uden bukser, vidste ingen på forhånd. Overfor Realityportalen.dk afslører ‘Robinson’-deltageren, hvorfor han gjorde, som han gjorde.
– Jeg ved faktisk ikke, hvorfor jeg gjorde det. Men jeg tror, at det var en blanding af, at jeg var glad og adrenalinen, der pumpede i kroppen på mig. Jeg er da ikke stolt over det, men nogen gange kommer man til at gøre noget dumt, fortæller Mikkel til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen’: Realityparret i voldsom kamp
“Stolt” mor
Heldigvis, som Mikkel udtrykker det, så var det ikke mange sekunder, som seerne fik lov at opleve af hans bagdel. Efterfølgende var det også kun kæresten, Melissa som kommenterede på episoden.
– Jeg lagde ikke mærke til det, hvis der var andre, som kommenterede det. Det var kun Melissa, som grinte af mig og sagde, at det var dumt, og at min mor måtte være “stolt” af mig, siger han.
Mikkels forældre og søskende deler Melissas holdning til, at det var et dumt træk, som sønnen og brormand tog.
– Mine forældre og søskende siger ikke så meget, andet end det er dumt, og at jeg selv har valgt at være med i sådan et program. Og at jeg må tage imod de kommentarer, der kommer løbende.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Så vild bliver ‘Robinson Ekspeditionen’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.