‘Robinson’-Mie afslører: Derfor stemte jeg ikke på Naja

Mie har stemt på Naja flere gange, men denne gang, gør hun noget andet.

Af Linnea Thorseth - 17. oktober 2022 kl. 21:25

Det sjette afsnit af det legendariske realityprogram ‘Robinson Ekspeditionen’ er rullet over skærmen. Endnu en deltager er blevet stemt hjem i et ø-råd, men afstemningen var tæt.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan lære Mie fra ‘Robinson Ekspeditionen’ 2022 bedre at kende. 

LÆS OGSÅ: WHAT: Så meget har Fie Laursen tjent på én måned på porno

Havde Naja blot fået en enkel stemme mere på sig, havde det stået lige imellem den tidligere ‘Hold Syd’-spiller Isabella og Naja, og de skulle i duel. Sådan gik det dog ikke på trods af at Mie, som lagde sin stemme på Isabella, op til flere gange tidligere havde stemt på Naja.

– Der er ingen tvivl om, at jeg helst ser Naja ude, men samtidig så er delmålet at komme til sammenlægningen. Derudover er målet også at være så mange ‘Hold Nord’-spillere tilbage, når vi rammer en sammenlægning. Derfor vælger jeg ikke at gå med de tre tidligere ‘Hold Syd’-piger, forklarer Mie til HER&NU/Realityportalen og uddyber:

– Til gengæld har jeg det rigtig godt med Kia og Mariam, så derfor er det lidt ærgerligt, jeg først kommer på hold med dem, når alliancerne er dannet.

LÆS OGSÅ: Mikkel prøver nye veje: Gældfri før tid

En hemmelig alliance

Udover at Mie ønsker så mange ‘Hold Nord’-spillere med sig videre til en sammenlægning som muligt, er der også en anden grund til, hun ikke lægger sin stemme på Isabella og ikke på Naja.

– Jeg har en “hemmelig” alliance med Lukas og Frederik. Og vi har aftalt at gå hele vejen. En af mine største værdier er loyalitet, og jeg kunne ikke finde på at svigte dem, fortæller Mie, som ville være gået imod sin alliance, hvis hun ikke havde stemt på Isabella.

LÆS OGSÅ: UHH: Rikke Gøransson bliver igen vært

Følg med i ‘Robinson Ekspeditionen’ kl. 20.00 på TV3 hver mandag eller på Viaplay.