'Robinson'-Melissa siger endeligt farvel til Mikkel

Realitystjernen har besluttet sig for at få fjernet tatoveringen af ekskærestens navn.

Af Emilie Holm Egebro - 4. september 2016 kl. 12:55

I juni 2015 blev ‘Robinson’-parret Melissa Nielsen og Mikkel Serwin forældre til en lille dreng, Mason. Desværre holdt kærligheden ikke længe mellem parret, som blot en måned efter valgte at gå hver til sit.
Da kærligheden stadigvæk blomstrede mellem parret, havde Melissa fået en tatovering med Mikkels navn på skulderen. Hun har dog efterfølgende fortrudt og har nu besluttet sig for at gøre noget ved det.
– Jeg har været på besøg hos Undo-it i Aarhus igen, for nu skal jeg sige endegyldigt farvel til Mikkel. Altså den tatovering med hans navn, som jeg har på min venstre skulder, forklarer Melissa på sin blog og tilføjer:
– Jeg har allerede kendskab til Undo-it, fordi jeg tilbage i 2010 var igang med at få fjernet en gammel kæreste-tattoo, og jeg var rigtig overrasket over, hvor flot det blev. Derfor var det naturligt at fortsætte der.
Melissa indrømmer også, at det var en meget smertefuld oplevelse, men er stadigvæk glad for beslutningen om at få navnet fjernet.
Se billederne fra Melissas oplevelse øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: GALLERI: Så sød er sønnen til tidligere ‘Robinson’-par
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Melissa afslører: Nu bor Mason også hos Mikkel
LÆS OGSÅ: Melissa efter bruddet med Mikkel: Sådan har Mason det
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.