'Robinson'-Marttin: Benjamins død er et kæmpe tab

Benjamin Kellys død har efterladt reality-verdenen i sorg, og der er ingen tvivl om, at den afholdte natklubejer vil blive savnet.

Af Louise Vilsbøl - 26. februar 2016 kl. 12:40

Tre dages efterforskning sluttede i dag på værst tænkelig vis, da diskoteksejeren Benjamin Kelly, som dannede par med Julie Boraso Heinesen fra ‘De unge mødre’, blev fundet død. Hans død kom bag på både familie og venner, og savnet vil leve i lang tid, fastslår en af hans næreste venner Marttin Christensen, som har været med i ‘Robinson Ekspeditionen’ og ‘Det perfekte match’.
– Benjamin var en super sympatisk fyr, som var ligeglad med, hvem du var, og hvor du kom fra, og hvad du lavede, og om du var grim eller pæn – rig eller fattig eller bare en tilfældig på gaden. Han var virkelig det mest positive menneske, jeg nogensiden har kendt med masse krudt i tæven og en vildt positiv instilling! Hans død er et kæmpe tab for os venner og alle omkring ham, siger en dybt berørt Marttin til Realityportalen og fortsætter:
– Kan kun sige sige, at Kelly altid vil være i mit hjerte. Han var virkelig en ENER! Iværksætter, positiv, omstændig, stort drive og super humor. Ære være hans minde!
Benjamin Kelly var indehaver af natklubben Billy Booze, som blandt andet dannede rammerne om efterfesten til årets Reality Awards, og det er tydeligt, at han er en kendt og afholdt person i reality-miljøet, for det strømmer ind med kondolencer fra kendte ansigter på hans facebook væg.
 

Jeg er i dybt chok!!! Har mistet min gode ven Benjamin Kelly-Rosendahl i en al for tidlig alder!! Gud hvor havde vi…
Opslået af Marttin Christensen på 26. februar 2016

 

Kære Benjamin Kelly-Rosendahl. Jeg tager i aften på Billy booze, jeg har tænkt mig at danse natten lang, grine og ha…
Opslået af Elias Sorlin Aagaard på 26. februar 2016

 

Vi har mistet et virkeligt fantastisk menneske ………. Benjamin det knuser mit hjerte, at du har haft det så då…
Opslået af Michael Backer på 26. februar 2016

 

Kære, skønne Benjamin. Jeg forstår slet ikke det her. Jeg tænker, at du nok selv syntes, at du havde dine grunde, men…
Opslået af Rikke Chili Rasmussen på 26. februar 2016

 

Min for evigt og altid. ❤️
Opslået af Julie Boraso Heinesen på 26. februar 2016

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.