Mark Slem: Sådan er mit og Moniques forhold - Her & Nu

Mark Slem: Sådan er mit og Moniques forhold

Monique er glad for hende og Marks samarbejde, men nu løfter han sløret for, om han har det på samme måde.

Af Emilie Holm Egebro - 24. april 2017 kl. 16:25

Det har bestemt ikke altid været en dans på roser mellem reality-stjernerne Monque von Appen og Mark Slem Bøgelund. Selvom de to ikke længere danner par, venter de sig barn nummer to, som kan komme til verden hvert øjeblik.
LÆS OGSÅ: Mark åbner op om forholdet til Monique: Finder vi sammen igen?
I sidste uge afslørede Monique, at Mark ikke skal med til fødslen, da han skal passe deres datter Manila. Det er dog ikke, fordi forholdet mellem parret er dårligt. Faktisk roste Monique deres samarbejde, hvilket Mark kun kan bekræfte.
– Monique og jeg har det virkeligt godt sammen som mor og far til Manila. Selvom vi ikke er kærester, får vi alligevel alt til at fungere uden det mindste. Det er jeg så taknemmelig for. Jeg ser Manila, så meget jeg kan, og døren står altid “åben” for at besøge min datter, fortæller Mark til Realityportalen, der næsten ikke kan vente med at blive far til endnu en datter.
– Jeg glæder mig super meget til at blive far til vores lille nye baby M inden længe. Faktisk glæder jeg mig særligt meget denne gang, fordi jeg nu har oplevet, hvordan det er at have Manila. Det er simpelthen det bedste i hele verden. Jeg vil gøre alt for mine små prinsesser. Rigtig konger laver nemlig prinsesser, fastslår han.
LÆS OGSÅ: Monique: Vi bliver kærester igen, hvis …
LÆS OGSÅ: Mark om samarbejdet med Monique : Sådan deler vi Manila
LÆS OGSÅ: Monique: Mark skal ikke med til fødslen
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.