'Robinson'-Mark skal være med i 'Ex on the Beach': Derfor har jeg sagt ja

Reality-hunken var slet ikke i tvivl, da han blev tilbudt at medvirke i ‘Ex on the Beach’.

Af Emilie Holm Egebro - 4. marts 2019 kl. 9:16

Vi kender Mark ‘Slem’ Bøgelund fra reality-programmerne ‘Big Brother’ og ‘Robinson Ekspeditionen’. Derudover er han også kendt for at have to børn med reality-baben Monique von Appen, som han mødte under ‘Robinson’. De to danner dog ikke par i dag.
Det er dog efterhånden lidt tid siden, vi har set Mark på skærmen, men det bliver der lavet om på, når den nye sæson ‘Ex on the Beach’ sendes på Kanal 4 fra 17. marts. Mark var nemlig slet ikke i tvivl, da han blev tilbudt at være med:
LÆS OGSÅ: Ny sæson ‘Ex on the Beach’: Sådan foregår det bag kameraerne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan, hvor vildt ‘Ex on the Beach’-deltagerne festede på første aften


AFSLØRING: Her er premieredatoen på ‘Ex on the Beach’ sæson to
– Jeg fik tilbuddet, og så sagde jeg selvfølgelig ikke nej til det. Der skulle ske noget, og det skulle være noget andet end de to programmer, jeg har prøvet før, som jo er meget anderledes. Det her er jo Mauritius og fede mennesker, og det skulle jeg prøve. Ovenikøbet er jeg vildt træt af at være single, og man ved jo aldrig, hvad der sker herinde. Så måske er jeg heldig, fortæller Mark til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ÆGte ‘Paradise’-drama fortsætter: Bliv voksen og få dig en uddannelse!
LÆS OGSÅ: Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?
– Det var jo tre år siden, jeg var med i ‘Robinson’, så det hele var stilnet lidt af, men så så jeg ‘Ex on the Beach’ sæson et, som jeg syntes, så vildt fed ud. Særligt det her med, at du ikke ryger ud, medmindre du er kedelig – det er fedt. Derudover er det en vild god oplevelse, som man får ud af at være med. Egentlig havde jeg arbejdet mig lidt væk fra reality, også fordi jeg har to børn og et lidt andet liv nu, men jeg havde det sådan, at hvis jeg skulle være med i noget, skulle det være ‘Ex on the Beach her. ‘Paradise’ er for brugt, fortsætter Mark, der hurtigt skulle tage beslutningen om, hvorvidt han ville være med eller ej:
– Jeg blev ringet op om torsdagen, hvor jeg rejste tirsdag, så det gik meget hurtigt. Jeg vendte den lige med Monique, som jo ikke var tilfreds, men det var sådan, det var. Nu havde jeg chancen, så den greb jeg. Jeg skulle ellers have været på ferie med min bror og hans familie om lørdagen, så det måtte jeg jo melde fra til, og det var min bror ikke helt tilfreds med. Men det var sådan det var, jeg skulle bare med!
LÆS OGSÅ: Forelsket ‘Ex on the Beach’-babe: Jeg har muligvis fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-stjerne vil være jagerpilot