’Robinson’-vinderen Jeppe: Det er helt surrealistisk

Vinderen af ’Robinson Ekspeditionen 2013’ er netop fundet, og det blev eventyreren Jeppe Bruun Hansen, der løb med sejren.

Af Dan Bjerggård - 9. december 2013 kl. 21:18

En intens finale i årets ’Robinson Ekspedition’ er netop afsluttet, og for vinderen Jeppe er det endnu ikke helt til at forstå, at han løb med sejren. Han slog dem alle; Tammaro, Marttin, Due og Sara.
-Det er fuldstændig surrealistisk! Og det er rigtig svært at sætte ord på. Jeg tror ikke, at jeg helt forstår det førend pengene står på min konto, fortæller Jeppe i dag til Realityportalen.dk.
Finalen blev vist her til aften på TV3, men selv har Jeppe skulle holde det hemmeligt for venner og familie, siden han kom hjem fra optagelserne i Malaysia.
-Det er jo en kæmpe hemmelighed, som man ikke må dele med sine nærmeste. Jeg blev virkelig træt af, ikke at kunne fortælle det til nogen og dele min glæde. Det blev værre jo længere, jeg kom i programmet, da folk blev mere og mere nysgerrige, forklarer Jeppe.
LÆS OGSÅ: Louise er vinderen af ‘Danmarks næste Top Model’
Det handler om at kaste sig ud i eventyrene

(Foto: TV3)

Jeppe kan nu kalder sig for ‘Årets Robinson 2013’. (Foto: TV3)


Jeppe fortæller, at han meldte sig til ’Robinson’ helt uden forventninger, men også fordi han er god til at kaste sig ud i nye eventyrer.
-Jeg er god til at opsøge nye udfordringer i mit liv. Når man oplever sig selv i pressede situationer, så lærer man virkelig sig selv at kende. Og det er en kæmpe succesoplevelse at vide, at man kan overleve i fem dage uden egentlig at få mad.
Jeppe er uddannet folkeskolelærer, men opsagde sit job i Aarhus for at medvirke i ’Robinson Ekspeditionen’.
-Jeg kunne ikke få orlov fra mit arbejde, så jeg sagde simpelthen op, da jeg bare måtte give mig selv dette eventyr, fortæller han og forsætter:
-Ofte er det nye job bedre end det gamle, forstået på den måde, at man ved det nye job får nye udfordringer, hvorimod det gamle arbejde ofte er trygt og sikkert. Jeg er rigtig glad for, at jeg nu er startet som underviser på VUC, og derigennem har fået helt nye faglige udfordringer.
LÆS OGSÅ: Husker du de tidligere vindere af ‘Robinson’?
Nye eventyr venter
Den nyslået vinder har endnu ikke fundet ud af, hvad pengepræmien på de 500.000 kroner skal bruges på.
-Jeg overvejer, om jeg skal kaste mig ud i hostle-eventyr i udlandet med mine søskende. Vi har alle rejst meget, og har derfor en ide om, hvordan vi gerne vil bo på et hostle. Men nu må vi se, det er kun en tanke indtil videre, siger en lettet vinder.
Der er ingen tvivl om, at Jeppe er glad for at være hjemme hos sin familie i Danmark, men at der også venter nye udfordringer for ham i fremtiden.
-Savnet til min familie var den bedste oplevelse for mig i ’Robinson’. Det lyder måske underligt, men jeg har altid rejst meget og været væk fra mine nærmeste, dog uden at opleve dette savn til dem. I ’Robinson’ bliver man mindet om, at man har noget som er værd at kæmpe for derhjemme. Og det er netop det, der gør, at man finder styrken til at kaste sig ud i nye eventyrer, afslutter han.
LÆS OGSÅ: Geggo er junglens største ‘Diva’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.