'Robinson'-hunk afslører familieforøgelse - Her & Nu

'Robinson'-hunk afslører familieforøgelse

Der er kommet et nyt medlem af Türkers donut-familie, og det er ikke en hvem-som-helst.

Af Louise Vilsbøl - 20. november 2019 kl. 10:32

Det kører på skinner for Türker Alici, som både har held i kærligheden med ‘Paradise’-baben Sara Thiedt, men også har held med sin donut-forretning Bronuts. Selvom forretningen kun er tre måneder gammel, så har den allerede gjort sig så positivt bemærket, at Türker og hans ven og forretningspartner Ninos Oraha nu udvider.
LÆS OGSÅ: Kort efter bruddet: Kærligheden blomstrer igen for Sarah og Türker
– Normalt når man siger at 2 bliver til 3, er der snak om familie forøgelse. Eller i dette tilfælde er det det faktisk også. Min bror Ninos og jeg har pr dags dato solgt 1/3 del af vores lille barn Bronuts til ingen ringere end Brian Sørensen. Måske kender I ham, måske tænker I “Hvem f… er det?”. Men hvis vi nu spørger, om I nogensinde har drukket en Cult? Mokai? Shaker? Ja, så tænker i “Det ved jeg sgu da godt, hvad er”. Så har du ret! Det er manden, der stiftede CULT, skriver Türker på sin Instagram og fortsætter:
– Jeg må ærlig indrømme, at de sidste 6-7 uger har været lettere hektiske. Aldrig i mit liv havde jeg troet, at jeg skulle holde så mange møder på så kort tid. Det har føltes som 6-7 måneder her til sidst. Jeg har rigtig følt mig voksen. Men resultatet er, at Brian er nu en bro.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par er gået fra hinanden efter utroskab og løgne

2020 bliver for sindssygt

Türker anerkender, at deres nye forretningspartner er niveauer over, hvad ham og Ninos er, og hvad de kan nå med det nuværende setup, og selvom de sagtens kunne køre forretningen selv, så er de jublende lykkelige over det nye samarbejde, fordi de ved, hvad Brian er i stand til.
– Vi ved, hvad han har opnået. Vi ved, at det her nok skal blive en endnu større succes. Så Byd velkommen til ham. 2020 bliver for sindsygt. Der er lagt så mange GODE planer allerede nu. Go go go Team Bronuts, og endnu engang tak for den fede opbakning, slutter Türker sit opslag af.
LÆS OGSÅ: Hård besked til ung mor: Du burde ikke have børn
Og det er ikke uden grund, at Türker er glad for samarbejdet og har dyb respekt for Brian Sørensen. Han grundlagde Cult tilbage i 1998, hvor han drev diskoteket Broen, som lå på en gammel færge i Aarhus Havn. Idéen til energidrikken udsprang af, at gæsterne var trætte og gik tidligt hjem, så han opfandt en drinksmikser med koffein, så de kunne blive længere på diskoteket.
Det blev starten på en så stor succes, at iværksætteren i 2018 kunne sælge virksomheden til Royal Unibrew for hele 350 millioner kroner. Så man må sige, at hvis Türkers mål med donuts-forretningen er, at det skal blive endnu større, så er det bare med at få arbejdshandskerne på.
LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem
 

 

View this post on Instagram

 

⛔SÅ ER DET OFFICIELT ⛔ – Normalt når man siger at 2 bliver til 3, er der snak om familie forøgelse ? – Eller i dette tilfælde er det, det faktisk også ? – Min bror @kaninoz.oraha og jeg har pr dags dato solgt 1/3 del af vores lille barn @bronuts.dk til ingen ringere end @brianscult ? – Måske kender i ham, måske tænker i… Hvem f… Er det ? – Meeeen… Hvis vi nu spørger om i nogensinde har drukket en Cult? Mokai? Shaker?… Ja så tænker i… Det ved jeg sku da godt hvad er ?? – Så har du ret! Det er manden der stiftede CULT! – Må ærlig indrømme, at de sidste 6-7 uger har været lettere hektiske hehe… – Aldrig i mit liv havde jeg troet at jeg skulle holde så mange møder på så kort tid? Det har føltes som 6-7 måneder her til sidst ? Jeg har rigtig følt mig voksen ? – Meeeen resultatet = @brianscult er nu en bro ?? For at gøre det kort, så er Brian ikke bare en “kapital” for os…. Han er niveauer over hvad vi er… Og hvad vi kan nå lige pt! Vi kunne sagtens vælge at køre showet selv… På den ene eller den anden måde… Men vi ved hvad Brian er i stand til… Vi ved hvad han har opnået… Vi ved at det her nok skal blive en, endnu større succes ? Så Byd velkommen til ham ✔️ – 2020 bliver for sindsygt… Der er lagt så mange GODE planer allerede nu ♥️ – Go go go Team Bronuts ? endnu engang tak for den Fk fede opbakning ♥️ – #bronutsdk #donutshop #DONUT #danmark

A post shared by ??Youtube Vlogs-Turker Alici ? (@fitbyturker) on