’Robinson’-Gøtte forarget over TV3: Vi var åbenbart bundnaive

‘Robinson’-ægteparret Gøtte og Stefan Fransson mener, at TV3 har klippet årets ‘Robinson Ekspedition’ forkert sammen, og at det giver et helt misvisende billede af dem.

Robinson Ekspeditionen
Af Katrina Nygaard - 21. oktober 2015 kl. 19:25

Årets ’Robinson’-deltager Gøtte Fransson og hendes mand Stefan Fransson mener ikke, at den måde ’Robinson Ekspeditionen’ er klippet sammen på, viser et oprigtigt billede af, hvem især Gøtte i virkeligheden er.
Gøtte Fransson har efter sin deltagelse i programmet modtaget voldsom kritik på de sociale medier omkring sin person, og det mener hun altså ikke er berettiget.
LÆS OGSÅ: Seerne hader ‘Robinson’-Gøtte: Truet på livet
TV3 manipulerer med folk
Specielt en episode som blev sendt for tre mandage siden, hvor deltageren Mark, der også er kendt fra sin deltagelse i ’Big Brother’, bliver stemt hjem, mener parret er klippet fuldstændigt forkert sammen.
– Gøtte svarede ’Det er det bedste, der er sket i tre uger’, på et spørgsmål om, at vi har modtaget mad, øl og snaps. Men i programmet fremstår det som om, hun reagerer på, at Mark er blevet sendt hjem. At klippe alle de positive scener ud er én ting, men ligefrem at manipulere med det, folk siger, det synes jeg er noget svineri”, udtaler Stefan Fransson i et interview med Lejre Lokalavis.
Mark om ‘Robinson’-exit: Jeg var alene mod Gøtte og Stefan
“Vi har været bundnaive”
Ægteparret var inden deres deltagelse i programmet godt klar over, at ’Robinson Ekspeditionen’ er et reality-program, og at der derfor ville være skruet op for drama og de personlige intriger, men TV3’s strategi kommer alligevel bag på dem.
– Vi tror det bedste om folk, og derfor stolede vi også på produktionen. Ja, vi har været bundnaive og troet på, at TV3 også ville vise det gode i os, men programmet fremstiller slet ikke, hvor godt et sammenhold vi havde på holdet, og hvordan vi hjalp hinanden. Jeg plejede blandt andet de andres sår, og Stefan var meget aktiv omkring alt det praktiske i lejren, fortæller Gøtte blandt andet til Lejre Lokalavis.
LÆS OGSÅ: Gøtte-kritiker står frem: Hun gør mig arrig

TV3: Vi manipulerer ikke
Spørger man TV3, er der ikke manipuleret med det, folk siger. I hvert program af ‘Robinson Ekspeditionen’ er der klippet et uddrag sammen, som viser de vigtigste og mest spændende begivenheder.
– Hvert program tager tre dage at optage, og det bliver i sidste ende til en skildring af, hvad der er sket de tre dage. Gøtte og Stefan har bare formået at være i centrum af de ting, der er sket, og derfor er de blevet store karakterer i årets ekspedition, forklarer TV3’s programredaktør Jesper Kynde til Realityportalen.dk
Jesper Kynde gør det dog klart, at han selvfølgelig ikke kan udelukke, at nogle af de hyggelige scener, hvor deltagerne eksempelvis sidder omkring bålet er blevet klippet ud.
– Der vil selvfølgelig være nogle af de scener, som viser samværet på ekspeditionen, der er blevet fravalgt i det endelige program. Men vi har ikke manipuleret med nogle optagelser, slutter Jesper Kynde af.
Det har desværre ikke været muligt at få en kommentar fra ‘Robinson’-parret.
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Så køn var Mopper som ung
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.