'Robinson'-finalisterne: Derfor skal vi vinde

Henrik, Trine, Lisa og Stina er klar til den store finale. Læs her, hvorfor de hver især mener, at de bør vinde.

Af Mikkeline Andersen - 17. november 2014 kl. 10:25

Nu er der ikke mange timer tilbage, før vinderen af ‘Robinson 2014’ bliver fundet. De fire finalister har kæmpet, fightet og sultet, og snart kan enten Henrik, Stina, Lisa eller Trine løfte ‘Robinson’-trofæet.
De fire finalister er ikke i tvivl om, hvorfor de netop har fortjent at løbe med titlen.
Lisa: Jeg skal vinde ‘Robinson 2014’, fordi jeg er sej pige, som ikke giver op. Ligemeget hvad jeg kommer ud for, så kæmper jeg til det sidste, jeg kan – også selvom ALT med puslespil var min værste fjende på øen. Jeg har overskredet alle mine grænser i dette program og udviklet mig helt vildt.
Trine: Jeg skal vinde, fordi jeg er badass! Jeg kæmper med alt, hvad jeg har, og jeg er ikke bange for at spille spillet, men jeg kan også se mig selv i øjnene efterfølgende. Jeg har været mig selv 100 procent, og selvom det var svært, efter min søster røg ud, så gav jeg på intet tidspunkt op.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Birte anklager TV3 for snyd
Stina: At komme ind som joker, udlænding og kvinde i ‘Robinson’ gjorde, at jeg havde alle odds imod mig. Attituden på øen var meget mandsdomineret, og de fleste var meget tætte. Jeg havde en umulig opgave foran mig, men nu er jeg i finalen. Jeg har kæmpet alene, og det har krævet mod, stædighed og sociale kompetencer. De ting gør mig til en fighter, og en, der virkelig ved, hvad det vil sige at være en overlever. Derfor fortjener jeg at vinde ‘Robinson 2014’.
Henrik: Jeg skal selvfølgelig vinde, fordi jeg er en værdig vinder af ‘Robinson’. Jeg har været med siden dag et, og jeg har oplevet at sulte i flere dage og overleve på en øde ø. Jeg har kæmpet på egen hånd længst tid. Jeg har turdet tage chancer i spillet, i og med jeg er sprunget fra den ene til den anden alliance. Samtidig har jeg ikke været bleg for at erkende, hvis jeg har begået fejl. Jeg har givet mig 110 procent i alle dyster og strider. Jeg har aldrig givet op, hvilket har fået mig så langt, som jeg er kommet nu. Så derfor skal jeg vinde ‘Robinson’. Men Trine, Stina og Lisa er selvfølgelig også 100 procent værdige vindere.

Hvem synes du skal vinde 'Robinson'?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Løcke efter exit: Jeg har vundet
Juryen med afgørende stemme
Den endelige finale skal afgøres på planken, men først skal fire finaledeltagere gøres til tre. De fem jury-medlemmer skal hver afgive deres stemme, og personen med flest stemmer ryger direkte på planken.
De tre tilbageværende skal ud i en spektakulær semifinale, hvor taberen er ude af finalen.
Se klippet herunder:

LÆS OGSÅ: Lasse efter exit: Svært at være den stærke
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.