'Robinson Ekspeditionen' vender tilbage

Seerne har længe efterlyst det populære program, og derfor glæder TV3 siger over, at de inden længe kan tilbyde seerne det, de ønsker.

Af Mikkeline Andersen - 1. marts 2013 kl. 15:09

I 2011 valgte TV3 at pille ‘Robinson Ekspeditionen’ af deres sendeflade, men nu vender programmet stærkt tilbage.
– Så kan alle fans af Robinson Ekspeditionen godt begynde at glæde sig: Robinson Ekspeditionen vender efter en pause siden 2011 nu stærkt tilbage til TV3-skærmen, lyder det i en pressemeddelelse fra TV3.
LÆS OGSÅ: Joanna: Seerne skal glæde sig til at se en ny side af mig
Seerne protesterede
Da TV3 tilbage i 2011 valgte at holde en pause med programmet, fik de mange protester fra seerne.
– Da vi i 2011 besluttede at give det en pause, fik vi fra seerne overvældende respons om, at det ville blive savnet. I første omgang tænkte vi, at det nok var henvendelser fra de mest entusiastiske kerneseere. Men da vi så analyserede mere systematisk på TV3-seernes ønsker, gik vi nærmest bagover, da resultaterne fra TV3’s Seerpanel blev fremlagt: Robinson Ekspeditionen er suverænt øverst på seernes ønskeliste, og Robinson Ekspeditionen slår i popularitet klart alle andre formater – også X-Factor og Vild med Dans, siger TV3’s Programdirektør Morten Mogensen.
Derfor har TV3 nu valgt at sætte gang i den 15. sæson af det populære program.
LÆS OGSÅ: Diva-Maria vil være strisser
‘Robinson Ekspeditionen’ er TV3’s dna

Endnu ønsker TV3 ikke at afsløre, hvor og hvordan den 15. sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’ finder sted, men deltagerne skal forberede sig på fysiske og psykiske udfordringer i kampen for at overleve på en øde ø. Og traditionen tro, så bliver det den hårde vært Jakob Kjeldberg, der står i spidsen for løjerne.
Men det er ikke kun seerne, som kan se frem til at opleve ‘Robinson Ekspeditionen’ igen, for hos TV3 er glæden ligeså stor. ‘Robinson Ekspeditionen’ er nemlig noget helt særligt.
– Robinson Ekspeditionen er og bliver en del af TV3’s dna, og vi har sammen med alle de andre nyheder i efteråret en stor selvtillid i den intense konkurrence om seerne. TV3 er steget flot i seertal i årets første to måneder og med både Robinson Ekspeditionen, Premier League, UEFA Champions League med et dansk hold i gruppespillet samt en masse andre nyheder ser 2013 forrygende ud for TV3, siger Morten Mogensen.
Der vil snart forekomme information om casting til ‘Robinson Ekspeditionen 2013’ på TV3’s hjemmeside.
LÆS OGSÅ: Fissans hund søger legekammerater
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.