‘Robinson’-deltagers lille datter indlagt med corona

Det har været nogle hårde dage for ‘Robinson Ekspeditionen’-deltageren.

Af Louise Vilsbøl - 24. januar 2022 kl. 20:53

Dag efter dag vidner landets smittetal om nye rekorder, og nu er Ninos Orahas datter Elia blevet en del af den kedelige statistik. Men selvom man siger, at børn ikke er så hårdt ramt af den frygtede virus, så gælder det desværre ikke for 4 måneder gamle Elia.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

– Så kørte mine piger afsted mod lægevagten, fordi Elia har corona og simpelthen ikke kan finde ro. Det skærer så meget i mit far-hjerte at se hende lide så meget. Hun er så træt og forsøger hele tiden at skubbe sig selv opad, fordi hun ikke kan holde ud at være i sin egen krop, og hun forstår ikke, hvad der sker, skrev Ninos på sin Instagram-story kl. 3.40 i nat og fortsatte:

– Vi måtte ikke tage begge to afsted grundet smitterisikoen, men vi er begge blevet testet negative i går.

LÆS OGSÅ: Amalie og døtrene har fået corona: Så hårdt er hun ramt

Ninos’ hustru Elife har også delt ud af nattens strabadser på sin Instagram, hvor hun skrev klokken 4:48, at de var kommet til Skejby Sygehus, fordi Elias tilstand kun var blevet forværret.

– Der er ikke noget, jeg hellere ville ønske end at tage dine smerter min skat, skriver Elife til et billede af sin 4 måneder gamle datter i hospitalssengen.

LÆS OGSÅ: Amalie og mor afviser coronavaccination

Det samme skriver Ninos i sin story, hvor han fortæller, at både Elife og Elia blev udskrevet og kom hjem igen klokken 8 i morges. Det meste af dagen er gået med at sove og hvile i den lille familie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ninos Oraha (@ninos.oraha)

Læs mere om