‘Robinson’-deltager vil leve af musikken: Derfor er ‘X Factor’ ikke vejen

Drømmene er store, men det bliver ikke via ‘X Factor’, de skal lykkes.

Af Rikke Lynge - 4. februar 2022 kl. 16:55

‘Robinson’-deltageren Prince H. Gbouablé lever for musikken, og han satser stort, når det handler om at komme frem i branchen. En måde at komme frem på inden for musikken er via TV 2-programmet ‘X Factor’, men det skal ikke være vejen for Prince.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Katrine fortæller, hvordan det var at være med i ‘Robinson’.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Ralf: Det er en befrielse, at det er overstået 

– Jeg må indrømme, tanken har strejfet mig, fordi jeg endnu ikke har en pladekontrakt. Respekten for ‘X Factor’ er stor, men jeg har endnu ikke tilmeldt mig, fordi jeg selv drømmer om at finde vejen til lytterne, fortæller Prince, der ikke stod samme sted for år tilbage.

– Havde du spurgt mig for 3-4 år siden, havde jeg helt sikkert været game, fortæller Prince til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Ø. afslører: Ralf vidste ikke noget

På egen hånd har Prince to singler undervejs inden sin egen fødselsdag den 23. maj.

– Den ene hedder ‘In 2019’ og er min første internationale release. Den anden er på dansk hedder ‘Lige langt’, fortæller Prince, der går under kunstnernavnet B.P.M, som står får ‘Black Prince Music’.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line afslører: Vi dater igen

Den danske single ‘Lige langt’ har Prince lavet i samarbejde med producent Alex Ambrose.

Du kan lytte til musik fra Prince HER.

LÆS OGSÅ: Her er ALLE de nominerede til ZULU Awards

Prince til premiere på ‘Robinson Ekspeditionen’ 2021. (Foto: Janus Nielsen,)