‘Robinson’-deltager om sin forfængelighed: De andre ruller med øjnene

Adelina indrømmer gerne, at hun havde svært ved ikke at tænke på sit udseende, mens hun deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. september 2021 kl. 06:08

Når der skal sammensættes et hold af deltagere til en ny sæson ‘Robinson Ekspeditionen’, går casterne efter at finde så mange forskellige personligheder og aldre, som de kan. Derfor er det ikke alle, der er typiske ‘Robinson’-deltagere og helt på hjemmebane på en øde ø.

Det gælder også 23-årige Adelina. Hun er selv helt bevidst om, at hun går mere op i sit udseende, end gennemsnittet gør. Og mens hun opholdt sig i Den Dominikanske Republik, så mærkede hun også, at hendes forfængelighed blev sat på prøve.

LÆS OGSÅ: Tina Lund tager hårdt valg: Min far siger, jeg begår en fejl

– Jeg er jo den, jeg er: En pige, som godt kan lide at gå op i sit udseende og tøj og makeup og sko. Det er jo lidt en sjov kontrast til det, der sker ude på øen. Jeg synes jo ikke, det var lækkert, jeg synes faktisk, det var forfærdeligt. Men på den anden side, så er jeg også en pige, som er rigtig god til at tilpasse sig. Så jeg er nok bare sådan lidt go with the flow, men der er nok nogle, der vil mene, at jeg ikke er så loose, forklarer Adelina til Realityportalen.

Hun indrømmer gerne, at hun, når hun blev interviewet med kamera på i ‘Robinson Ekspedienten’, havde svært ved at lade være med at tænke på, om hun havde en bums et sted eller sand i hovedet. For de andre deltagere betød det ikke så meget, som det gjorde for hende.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager smidt ud af programmet inden premieren

– Der var ikke nogle konflikter i forhold til, at jeg var forfængelig, men jeg kunne godt mærke, at folk rullede lidt med øjnene. Men jeg synes personligt, at når man har det på den måde, så er det ekstra sejt at begive sig ud i noget som er sådan lidt uden for comfortzonen, siger hun.

Adelina bor i Aalborg med sin 44-årige kæreste og hans 7-årige søn. Det var hendes kæreste, som opfordrede hende til at tilmelde sig realityprogrammet, hvilket hun straks gjorde.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv