‘Robinson’-deltager fortryder intet: Jeg overholdte den vigtigste regel

Anders har overholdt sin vigtigste regel, så selvom han er blevet smidt ud af årets ‘Robinson Ekspedition’, fortryder han intet.

Af Linnea Thorseth - 18. oktober 2021 kl. 21:55

Det kommer en smule bag på Anders Cortsen, da han i aftenens afsnit bliver stemt hjem af sine egne holdkammerater, og dermed ender på en 14. plads. Han havde ellers følt sig sikker i sin alliance, der bestod af spillere fra det gamle Hold Syd.

– Jeg havde det svært ved at forlade ekspeditionen. Jeg havde ikke set den komme. Men jeg kunne godt mærke på dagen, hvor vi snakker taktik, at der er noget, som er underligt. Folk får ikke rigtig kigget mig i øjnene, fortæller den nu hjemsendte Anders.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson’: Peter, Anders og Ralf forklarer

Da Jakob Kjeldbjerg råber hans navn op som det første under aftenens ø-råd, er Anders ikke i tvivl, om at han er ude. Anders er skuffet, men ville ikke have gjort noget anderledes. Selvom han godt ved, hvordan man skal opføre sig, hvis man vil vinde ekspeditionen.

– Jeg fortryder intet! Hvis du vil gå hele vejen, så skal du forholde dig passiv. Du skal også have en vis portion held. Du skal være likeable, men ikke for likeable. Du skal være god i dysterne, men ikke for god i dysterne, fortæller en selvsikker Anders.

Alt dette ville dog være for meget at gå på kompromis med ifølge Anders. For ham har det vigtigste gennem hele ekspeditionen nemlig været, at han skulle kunne genkende sig selv, når han kom hjem.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Caroline og Reece fortæller om deres deltagelse i ‘Nybyggerne’…. 

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-familien er tilbage på tv

– Jeg er en person der fylder meget, og det vil jeg ikke lægge skjul på. Jeg siger min mening, og jeg snakker meget. På den måde fylder jeg meget for nogen, og andre kan rigtig godt lide mig, derfor er jeg en person, som deler vandene. Og det vil jeg ikke lave om på. For min vigtigste regel var, at når jeg kom hjem, skulle jeg gerne kunne se, at det var mig der var med, og det føler jeg, at jeg kan, fortæller Anders, som formåede at smide over 15 kilo på de 22 dage, han var med i ekspeditionen.

LÆS OGSÅ: Choktilstand i ‘Ex on the Beach&’: Stemningen var totalt dræbt

Anders’ bedste råd, til hvordan du som en person som ham selv, kommer langt i ‘Robinson Ekspeditionen’, er et råd som han ikke selv valgte at følge:

– Hvis du er en lidt frembrusende og en lidt larmende person, sagt med et smil, så skal du prøve at se hvor meget du kan drosle det ned. Og selvom du har lyst til at sige noget hér og dér, så skal du bide dig i læben og tænke, at det er der nok nogen andre, der byder ind med. Der er ingen tvivl om, at du kommer længst ved at være passiv, fortæller Anders til Realityportalen, som ikke udelukker, at han godt kunne finde på at være med i ekspeditionen igen eller noget lignende, hvis han fik chancen.

Læs mere om