‘Robinson’-deltager afslører kriminel baggrund

Ninos kommer fra et socialt belastet miljø, og det har sat sine spor.

Af Rikke Lynge - 3. september 2021 kl. 13:01

Ninos Oraha er på mandag den 6. september aktuel i dette års ‘Robinson’, men mange kender ham måske allerede som medejer af donut-kæden ‘Bronuts’ sammen med realitydeltageren ‘Türker Alici. Selvom Ninos i dag har stor forretningssucces med ‘Bronuts’ og en uddannelse som socialpædagog, så lå det ikke lige til højrebenet, at hans liv skulle gå i den retning.

– Jeg er født og opvokset i et socialt boligbelastet kvarter, der hedder Bispehaven, hvor man er omringet af negative forhold i forhold til miljø, og vores bekendtskaber var at gøre det, der gav hurtige penge, og gøre det, der gav en adrenalin rush, forklarer Ninos til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg var meget præget af det miljø her, indtil jeg fik en kontaktperson, der fik mig ud af det. I dag står jeg et sted, hvor jeg er overlykkelig og hjælper andre mennesker med de her ting her.

Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Ninos afslører særlig aftale med ‘Robinson’-produktionen

Den kriminalitet Ninos lavede var primært at stjæle og lave indbrud.

– Det var alle de der små narrestreger. Vi kørte tit væk fra politiet på scooter, forklarer Ninos, der var kriminel fra han var 14-16 år.

LÆS OGSÅ: Pitzner afslører: Vi er kærester

Ninos storebror lavede ligeledes kriminalitet, og det gjorde det ikke nemmere.

– Vi så jo op til hinanden i det der kvarter, så det er derfor. Men jo ældre jeg er blevet, jo mere har jeg lært, fortæller Ninos, hvis storebror også er kommet ud af det hårde miljø og er i dag familiefar til fire børn.

LÆS OGSÅ: BREAKING: ‘Bachelor’-Casper viser ny kærlighed frem

Artiklen fortsætter under billedet. 

Ninos kæreste Elife Kocak havde termin den 2. september (Foto: Janus Nielsen)

Bruger sine erfaringer

Ninos bruger sine erfaringer som tidligere kriminel i sit arbejde som socialpædagog.

– Jeg bruger det til at sætte sig ind i andres forhold og sætte mig ind i andres opvækst. Jeg kan ligesom sætte mig i deres sko, selvom jeg aldrig har prøvet at tage stoffer eller sådan, men jeg kan stadig forstå miljøet i det, og det er der, jeg bruger mine kompetencer, forklarer Ninos.

Følg Ninos kamp i ‘Robinson’ hver mandag kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltagers biografi: Fra Jehovas Vidner til kønsskifte

Læs mere om