‘Robinson’-deltager afslører: Ekspeditionen er en badeferie

‘Robinson’-deltageren havde håbet på at blive presset under ekspeditionen, men han følte, at alt var let som en leg.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. september 2021 kl. 6:55

32-årige Martin Svensson er stoppet som professionel fodboldspiller, og han meldte sig til ‘Robinson Ekspeditionen’, fordi han håbede på, at en ekstrem oplevelse kunne presse ham og hjælpe ham til at finde ud af, hvad han nu skal. Desuden har det efterladt ham med et tomrum og lidt for mange byture, at karrieren som fodboldspiller nu er slut, og det ville han gerne væk fra.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

– ‘Robinson’ er for mig ekstremt, jeg havde fået fortalt, at det er ekstremt: Du får ikke noget at spise, du sover ikke, du skal kæmpe, det er varmt – alle de her ting. Så tænkte jeg, at det var ned ad min boldgade, lad os se, om jeg er så sej, som jeg selv går og tror, jeg er, fortæller Svensson til Realityportalen.

Desværre gav oplevelsen med ‘Robinson’ ham ikke det, han havde håbet på.

I videoen fortæller Svensson om sin oplevelse med at deltage i ‘Robinson Ekspeditionen’. Artiklen fortsættes under videoen…

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

– Jeg er nok den eneste, der synes det, men jeg synes, det var let som en leg at være dernede. Jeg var skuffet over, at det ikke var hårdere, end det var. Jeg troede, det var hårdere at sulte, og jeg troede det var hårdere ikke at sove. Jeg troede, konkurrencerne og varmen var hårdere. Men jeg syntes, det var let.

‘Robinson’-deltageren tror, at han ikke blev presset, fordi han er blevet hærdet i sin fortid.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-dommer er flyttet: Skal skilles

– Jeg kommer fra et sted, hvor der har været fart på, og man har oplevet nogle ting, man måske ikke skulle have oplevet. Derudover har jeg haft mange nedture i min fodboldkarriere. Det gør én mentalt stærk. Jeg håbede, ‘Robinson’ kunne presse mig derud, hvor jeg havde lyst til at give op, og hvor jeg gav op. Jeg har aldrig givet op, og jeg kommer aldrig til at give op. Det fandt jeg ud af dernede, siger han.

I dag har Svensson ikke fundet ud af, hvad han har lyst til at beskæftige sig med i stedet for fodbolden.

– Jeg er stadig et sted, hvor jeg famler lidt i blinde efter min identitet. Jeg synes, jeg var sej dernede. Men det gav mig ikke den forløsning, jeg også havde håbet på.

LÆS OGSÅ: Paradiso afslører: Første gang var med 38 år ældre mand

Læs mere om