'Robinson'-Camilla: Fucking nedern at ryge ud!

Så sluttede ‘Robinson’ eventyret for årets babe, og det er bestemt ikke noget, hun er glad for.

Af Maiken Støvring - 5. november 2013 kl. 10:06

Smukke Camilla Brydensholt har klaret sig godt i årets ‘Robinson Ekspedition’. Hun har været god i dysterne og vellidt blandt alle, men alligevel måtte hun se sig slået i aftenens afsnit.
– Det var fucking nederen at blive stemt ud! Jeg havde det helt forfærdeligt med det. Jeg havde set mig selv komme rigtig langt og har stadig svært ved at finde ud af, hvad det var, der gjorde udfaldet. Og efter at have set afsnittet, sidder jeg stadig med en følelsen af “hvorfor?”, fortæller Camilla til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Den eneste der kommer med en begrundelse, er Backer som siger “Jeg stemmer på Camilla, fordi jeg selv føler mig udsat”, og i mine ører er det ikke en god nok begrundelse. Men når man måler denne sølle begrundelse op mod “værdig” eller “svag”, som aldrig blev brugt i forbindelse med min afsked, så er er jeg rimelig godt tilfreds.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspedetionen’: Kiloenen rasler af 
Den vildeste oplevelse
Selvom hun i dagene op til ø-rådet havde haft en mavefornemmelse af, at dette ville blive hendes sidste, havde hun alligevel ikke forventet, at så mange ville stikke hende i ryggen. Men trods det, er Camilla alligevel glad for, at hun huskede at nyde hvert øjeblik.
– Jeg gik hele tiden og tænkte “Husk nu at nyd hvert eneste øjeblik, for det er en fantastisk rejse”. Og det beroligede mig og gjorde, at jeg som menneske kunne være mig selv hele vejen igennem. Og jeg er utrolig glad for, at jeg kan sidde og se hele programmet uden at være ked af min måde at gøre tingene på. Det er en rigtig dejlig følelse, afslutter hun.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.