‘Robinson’-babe klar til ‘Forsidefruer’: Vil være veninder med Janni Ree

For tiden kan man følge med, når Adelina kæmper i ‘Robinson Ekspeditionen’, men egentlig mener hun, at det langt fra er det program, der passer bedst til hende.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. september 2021 kl. 14:55

Man må sige, at den 23-årige ‘Robinson’-deltager, Adelina fra Aalborg, er endt i et noget andet reality-program, end det hun egentlig ønskede at være med i. For hvis hun skulle være med i program, som ifølge hende selv matcher hendes personlighed perfekt, så ville det være ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Realityfyre i åbent slagsmål: Du når mig ikke til sokkeholderne

– Jeg ved ikke, om det decideret er en drøm, men jeg tror helt klart, at hvis jeg skulle se mig selv i et andet program, hvor det ligesom virkelig var mig, så var det helt klart ‘Forsidefruer’. For jeg kunne virkelig godt se mig selv være veninder med Janni Ree, fortæller baben fra ‘Robinson Ekspeditionen’ til Realityportalen.

Artiklen fortsættes under videoen…

Hun er sikker på, at der ville være god kemi mellem hende og Janni, hvis hun fik en plads på holdet.

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

– Hun er skide sjov, og det er jeg også. Og så er hun jo en utrolig smuk kvinde. Og jeg kan bare godt lide hendes personlighed og væremåde og hele det her glam life. Det er også et liv, jeg synes, jeg selv lever, så vi ville jo bare være rigtig gode som veninder, lyder det fra Adelina.

Hun valgte selv at tilmelde sig ‘Robinson’, da de på TV3 søgte deltagere.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne åbner op om sit sexliv

– Min kæreste sad og så det, og så spurgte han, om jeg ikke havde lyst til at melde mig til, så det gjorde jeg. Så det var ikke sådan, at jeg havde drømt om det i flere år, for mig handlede det mere om det her eventyr, som jeg gerne ville på. Det var spontant og ikke særlig velovervejet, men jeg havde jo set det siden jeg var lille, så det var ikke helt ukendt for mig, fortæller hun.

Adelina. (Foto: Janus Nielsen.)