‘Robinson’-babe i vild forvandling: Kan du genkende hende?

Siden Malou Petersen deltog i ‘Robinson’ er der sket meget med hendes udseende, men kigger man flere år tilbage, så er forvandlingen ekstrem.

Af Rikke Lynge - 13. april 2020 kl. 10:55

Vi lærte Malou Petersen at kende, da hun i sæson 18 af ‘Robinson Ekspeditionen’ fik en flot 5. plads. Dengang i 2016 var Malou en almindelig sportstrænet pige, der ikke skilte sig synderligt ud fra mængden.

Malou (Foto: TV3)


Siden er bodybuilding blevet en del af ‘Robinson’-babens livsstil. På Instagram har Malou delt et billede af, hvordan hun så ud for syv år siden og til nu. Og her er der sket en stor forvandling.
LÆS OGSÅ: Skuffede realitystjerner: Vi havde glædet os så længe
– For 7 år siden sagde jeg til mig selv, jeg ville ændre min livstil. Først og fremmest skal der ikke så meget til. Det handler om at ændre kosten som det første, derefter finde en sport, der gør en glad. Jeg blev fanget af at gå i fitnesscenteret først med målet om at tabe mig og blive strammet op, skriver Malou i opslaget.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager afslører næste reality-program
Billedet fra Malous ‘Robinson’-tid viser, at det lykkedes hende at tabe sig og stramme op.
– Da de mål så var nået, blev jeg bidt af bodybuilding. Jeg slipper nok aldrig den livstil 100 procent. Det er min identitet og min passion. Selvfølgelig ønsker jeg også familie og et mindre ekstremt forhold til sporten, men lad det ske med tiden, skriver Malou fortsat.
LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning

Vurder selv herunder, om du kan kende Malou for syv år tilbage og til nu:
 

Vis dette opslag på Instagram

 

For 7 år siden sagde jeg til mig selv jeg ville ændre min livstil – dette har holdt ved Hvordan det ? Først og fremmest skal der ikke så meget til Det handler om at ændre kosten som det første, derefter finde en sport der gør en glad Jeg blev fanget af at gå i fitness centeret først med målet om at tabe mig / blive strammet op Men da de mål så var nået – blev jeg bidt af bodybuilding ? Jeg slipper nok aldrig den livstil 100 procent Det er min identitet og min passion Selvf ønsker jeg også familie og et mindre ekstramt forhold til sporten Men lad dette ske med tiden ? Mål og drømme er vigtigt De er med til at få dig frem Tro på dig selv ❤️ #fitness #fit #transformation #doyoubest

Et opslag delt af Malou Figure atlet ⭐️ (@maloupetersenofficial) den 25. Mar, 2020 kl. 8.43 PDT

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’ uden Lene Beier
LÆS OGSÅ: ‘Robinson Ekspeditionen’ udskudt på ubestemt tid