'Robinson'-babe dropper skolen

Melissa fortsætter ikke på skolebænken, når hendes barsel er slut.

Af Emilie Holm Egebro - 21. juli 2017 kl. 19:25

Den 19. juni blev Melissa Nielsen, som har deltaget i blandt andet ‘Robinson’ og ‘Paradise Hotel’, mor til datteren Mynte Sophia. I forvejen har hun sønnen Mason, der netop er fyldt to år.
Inden reality-stjernen gik på barsel, var hun i fuld gang med at uddanne sig til SOSU-assistent i Randers. Nu har hun dog besluttet sig for, at hun ikke vil fortsætte med uddannelsen, når hun slutter sin barsel til maj.
– Jeg mangler kun én eksamen for at gøre grundforløbet færdigt, men jeg har fundet ud af, at det slet ikke er det, jeg vil. Inden jeg startede uddannelsen var jeg sælger og kørte med makeup, og det vil jeg gerne tilbage til. Det er meget mere mig, forklarer Melissa til Realityportalen.dk og fortsætter:
CUTE! Så sød er ‘Robinson’-babes datter
– Jeg elskede at køre rundt på landevejene, det er gode penge og gode arbejdstider med børn. Så jeg håber lidt på, at jeg kan komme tilbage til det job, når min barsel slutter. Jobbet er i Aalborg, og det tager cirka 45 minutter med bil, så det er fint nok. Så skal jeg bare have skaffet mig en bil, men jeg er allerede i fuld gang med at lede efter en.
WOW: Så meget har Melissa tabt sig efter fødslen
LÆS OGSÅ: Melissa fik ikke venner i ‘Robinson’
LÆS OGSÅ: Geggo: Jeg er på ingen måder tilfreds med min krop
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.