'Robinson'-Anders: Jeg var udsat - Her & Nu

'Robinson'-Anders: Jeg var udsat

Det skulle ikke lykkes for Anders at vinde dette års ‘Robinson’. Her til aften måtte han forlade programmet.

Af Mikkeline Andersen - 29. september 2014 kl. 21:19

Anders spillede en væsentlig rolle i sidste uge, da Torsten måtte forlade ‘Robinson’. Her til aften blev det Anders, som stod for tur, da han røg ud af programmet.
– Jeg har lige stået bag “mordet” på Torsten. Derudover ville jeg gerne lave lidt rav i den, og derfor så nogle mig som en person, der var svær at finde ud af. Det kunne gå hen at blive en trussel for dem. Det, tror jeg, var den primære årsag til, at det stod mellem Lasse og jeg ved ø-rådet, siger Anders til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Torsten havde set det komme
Jokerne afgjorde det
Anders var ikke i tvivl om, at det enten ville være Lasse eller ham, der skulle forlade programmet. Ved ø-rådet havde Stina og Jeanette, der var kommet med som programmets to jokere, fire stemmer. Det blev afgørende.
– Jeg kender ikke de andres stemmer 100 procent, men de to nye, der kom ind, havde tilsammen fire stemmer. Jeg skulle bruge tre af deres stemmer på Lasse, men jeg tror kun, at de smed to på ham, fortæller Anders.
LÆS OGSÅ: Geggo: Måske melder jeg mig til ‘Robinson’
Man bliver ikke et dårligere menneske af ‘Robinson’
Selvom han ikke kom til at gå hele vejen til finalesejren, så mindes Anders ‘Robinson’ som en uforglemmelig oplevelse.
– Det er en udfordring, der bliver svær at slå. Det psykiske, sulten og kampene var til at klare. Men savnet til mine børn – Filippa på seks år og Emily på ni år – blev hårdere og hårdere at håndtere, siger han og tilføjer:
– Man kan umuligt blive et dårligere menneske af at være med i ‘Robinson’. Alle bør kunne sætte mere pris på det, som de har efter sådan en hård, men fed oplevelse.
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par er klar til børn
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser