Robin taler ud: Derfor tager jeg afstand fra realitymiljøet

Fitnesshunket var en favorit i ‘Ex on the Beach’, men nu må han erkende, at realityverdenen ikke er et sted for ham.

Af Lærke Stræde - 24. januar 2021 kl. 14:55

Selvom ‘Ex on the Beach’-eventyret kun varer et par måneder, så tager deltagerne et hav af relationer og venskaber med sig hjem til hverdagen igen, hvor mange af dem ses på kryds og tværs samme med andre stjerner fra realityverden. Realitystjernerne knytter bånd på tværs af sæsoner og programmer, og ofte kommer der både flirts, kærlighed og sågar splid ud af det.

Men sådan er det altså ikke gået for Robin Christensen, som ellers charmerede både piger og drenge i sæson 4 af ‘Ex on The Beach’. Lige nu ruller sæson fem af det populære realityprogram, hvor flere fra de tidligere sæsoner er med. Men det skal Robin ikke nyde noget af.

– Jeg har taget afstand til realitymiljøet, afslører Robin overfor realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lærke åbner op om brud med Asbjørn: Derfor slog vi op

Efter opholdet i Brasilien sidste år vendte Robin hurtigt tilbage til sit arbejde som online coach. Selvom han i starten var vild med kendislivet og nød at blive genkendt på gaden, så varede lykken ikke længe.

– Jeg savnede alt ved at kunne hjælpe andre i bedre form. Jeg kan ikke leve på at være i realityprogrammer. Det var en engangsoplevelse, jeg lige havde brug for, men ikke et miljø, jeg passer særlig godt ind i.

LÆS OGSÅ: Det værst tænkelige er sket: Han er en fucking elendig ven

Vil ikke være influencer

Ikke engang de mange følgere på Instagram og udsigten til at tjene penge på reklame, som mange andre realitystjerner gør, kunne lokke den unge fyr.

– Jeg har aldrig ville være influencer eller tjene penge på at reklamere for et produkt, jeg ikke engang gider at bruge. I starten var det da svært at se følgerne flosse ud, da der ikke var noget reality-relateret at finde, men der kom også nye til, som kunne lide mit indhold.

LÆS OGSÅ: WHAT! Disse realitystjerner er brødre

Mathilde og Robin er uadskillelige. Sammen har de hunden Theo (Foto: Janus Nielsen)

Det har dog ikke været et bevidst valg fra Robins side at melde sig ud af det sociale samvær med de andre reality-deltagere, men sommetider bevæger man sig bare i hver sin retning.

– Altså har ikke cuttet nogle fra, men vi er bare forskellige steder i livet, så det ikke meget man får talt sammen eller ses.

Robin er kærester med Mathilde Beuschau fra ‘Årgang 0’, som også har sin egen virksomhed med online fitness coaching. De får derfor meget af deres tid til at gå med deres fælles passion for træning.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden

LÆS OGSÅ: Jonas i chok over sin date: Hun lignede ikke en på 40 år

Læs mere om