Robert Hansen og Nynne Larsen flytter sammen: Det føles naturligt

Efter få måneder sammen er parret klar til at tage det næste skridt.

Af Lærke Stræde - 28. oktober 2020 kl. 15:02

Efter et par mislykkedes forhold i rap lader det til, at Robert Hansen, 41, nu har fundet en “keeper” i 25-årige Nynne Larsen, som er kendt fra ‘Divaer i junglen’ og ‘Dagens mand’. Parret mødte hinanden i september, men er nu allerede klar til at tage skridtet videre i forholdet.

Realitybaben har nemlig opsagt sit lejemål fra november og er så småt begyndt at rykke sine egendele ind i Roberts lejlighed på Frederiksberg.

– Jeg bor her nærmest allerede. Jeg har ikke været i min lejlighed på Vesterbro længe, så en aften spurgte jeg ham bare, om vi ikke officielt skulle flytte sammen, nu hvor jeg jo alligevel altid er her, fortæller Nynne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche trodser coronarestriktioner: Forbudt at bære mundbind i mine butikker

Selvom parret er klar over, at det er gået stærkt, så har det bare føltes rigtigt fra første sekund.

– Rimelig hurtigt finder man jo ud af, om det kan gå eller ej. Men alting med Robert og mig har bare været så naturligt, lyder det fra realitybaben, som dog ikke er bleg for at indrømme, at bølgerne også går højt indimellem.

– Vi skændes selvfølgelig også som alle andre par. Når man har to store personligheder, som skal forenes, så er det klart, at der kommer nogle gnister. Men det er ikke noget, vi ikke kan løse. Vi er gode til at tale om tingene, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs ømme punkt: Jeg har det rigtig stramt med at hype bestemte skønhedsidealer

Plads til Roberts søn

Roberts lejlighed er 120 kvadratmeter, så der er plads nok til realitybaben og hendes egendele. Et af værelserne tilhører dog skuespillerens 8-årige søn, Herman, som bor hos ham hver anden weekend.

Det er vigtigt for parret, at sønnen føler sig lige så velkommen, som han altid har gjort, selvom hans fars nye kæreste rykker ind.

– Når Herman er på weekend, sover vi alle tre i sengen. Det skal ikke være en byrde for Herman, at jeg er her. Det skal være hyggeligt, at jeg er kommet ind i billedet, og han skal synes, det er lige så sjovt at være hos sin far som før. Det gør både Robert og jeg rigtig meget ud af, fortæller Nynne, som selv er skilsmissebarn og tydeligt husker, hvordan det var, når mor eller far fik en ny kæreste.

– Det var ikke altid sjovt. Derfor gør jeg rigtig meget ud af at inddrage ham og lave hyggelige ting som at fange pokemons, spille fodbold og gå på legeplads, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi

LÆS OGSÅ: Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner ‘Forsidefruer’