Rob Kardashian: Derfor faldt jeg for Blac Chyna

De færreste vil nok gætte, hvad det var, Rob Kardashian faldt for ved Blac Chyna.

Af Meera Møngaard - 24. september 2016 kl. 17:55

Rob Kardashian og Blac Chyna har dannet par siden januar 2016, og de kunne ikke være lykkeligere. Parret blev forlovet i marts og venter nu deres første barn sammen.
I et interview med Ryan Seacrest afslørede Rob, hvad det var, der gjorde, at han forelskede sig i Chyna:
– Chyna er smuk, sexet og super selvsikker. Hun er en fantastisk mor hvilket jeg fandt meget tiltrækkende, og det var det der gjorde, at jeg vidste, at jeg ville starte en familie med hende, sagde han i interviewet.
LÆS OGSÅ: Rob og Chyna chokerer med babyens køn 
Vi trodser ikke nogen
Det har altid været et brændende ønske for Rob at starte sin egen familie, og han var da også hurtig til at mane rygterne om, at hans forhold med Chyna skulle være et mediestunt, til jorden.
– Folk tror måske, at vi gjorde noget ud af trods eller sådan noget. Men aldrig nogensinde ville jeg få et barn for at trodse nogen, fastslår han.
I sæsonpremieren på parrets nye reality-serie, som havde premiere på amerikansk tv i søndags, blev det afsløret, at de to venter en pige. Terminsdatoen er ukendt, men ifølge rygterne skulle det blive et novemberbarn.
LÆS OGSÅ: Rob Kardashian: Derfor droppede jeg Kims bryllup
LÆS OGSÅ: WOW: Rob Kardashian bruger enormt beløb på mas til Blac Chyna
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.