Rikke: Tonen mod realitydeltagere er ondskabsfuld

Tonen er med tiden blevet hårdere over for realitydeltagere, og det nærmer sig national mobning, mener Rikke Gøransson.

Af Dan Bjerggård - 27. marts 2014 kl. 9:19

At være realitydeltager i Danmark er ikke altid lige let, da man ofte skal høre for ondskabsfulde kommentarer og fordomme fra andre mennesker.
Også tidligere deltagere bliver stemplet for programmer, de har medvirket i for flere år tilbage, noget som ‘Paradise Hotel’-værten finder usmageligt.
– I de første sæsoner af ‘Paradise Hotel’ var der ikke disse negative toner omkring deltagerne, men det har ændret sig markant med tiden, fortæller Rikke Gøransson til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Kom tæt på Rikke Gøransson: Her er mine ‘Paradise’-krav
National mobning af deltagere
Især på de sociale medier kan tonen være hård imod deltagernes medvirken, og det til trods for, at reality-tv er noget af det mest sete i Danmark.
– Tonen er blevet mega ondskabsfuld, og det er ikke klædeligt. Det er nærmest blevet til national mobning af disse mennesker, som egentlig er modige nok til at stille sig frem på tv og sige, ‘her er jeg’, siger Rikke.
Hun anerkender dog, at deltagerne på forhånd godt er klar over, hvad de går indtil, og at de ofte kan være meget frembrusende.
– Men tidligere har man behandlet disse kendisser som almindelige mennesker, men nu er det blevet okay at behandle ‘Paradise’-deltagere som andenrangsmennesker, hvilket jeg synes er usmageligt, slutter Rikke af.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Sådan har ‘Paradise Hotel’ udviklet sig
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.