Rikke ser tilbage på 'Paradise Hotel 2015': Savner lagengymnastikken

Den smukke vært mindes den 11. sæson af ‘Paradise Hotel’, som har formået at skille sig ud fra mængden.

Af Mikkeline Andersen - 16. maj 2015 kl. 13:55

Som vært på otte sæsoner af ‘Paradise Hotel’ og en reunion er Rikke Gøransson ideel til at fælde dom over den 11. sæson af det populære program.
– Det har været en anderledes sæson. Den har været enorm sjov, og der har ikke været noget mobberi eller ondskab, men der kunne godt mangle lidt lagengymnastik, fortæller Rikke til Realityportalen ved torsdagens ‘Paradise’-finale og tilføjer:
– Jeg synes altid, det er interessant, fordi der må være nogle amoriner i luften for, at det kan ske, og det kunne jeg godt savne.
LÆS OGSÅ: Anna Due om ‘Paradise Hotel’: Kedelig sæson
Nogle par skiller sig ud
Selvom det ikke er blevet til sex, drama og intriger på stribe, så har der været flirt i luften mellem nogle af deltagerne.
– Jeg synes til gengæld, der har været nogle ret stærke venskaber. Og så har der været Monique og Philip og Jonas og Christel, der var interessante at følge, siger hun.
Flirten mellem Jonas og Christel endte med, at parret hyggede sig i poolen, mens forholdet mellem Monique og Philip bliver husket for Philips forsøg på at charmere Monique.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke: Grænserne har rykket sig
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisse