Rikke om de andre 'FLTL'-deltagere: Sådan er vores forhold i dag

‘FLTL’-baben gjorde sig upopulær blandt de andre singler, da hun medvirkede i ‘For lækker til KBH’.

For lækker til love, Paradise Hotel
Af Mikkeline Andersen - 29. juni 2015 kl. 17:55

Rikke Chili Rasmussen festede og drak kulørte drinks på ‘Paradise Hotel’, inden hun lod sine høje standarder for en kommende kæreste teste i ‘For lækker til love’ og ‘For lækker til KBH’. Alligevel er Rikke ikke færdig med at lave tv.
– Jeg er slet ikke lukket for at lave mere tv. Hvis der kommer et program, hvor jeg skal bevise mig selv fysisk  eller psykisk, kan det godt være, jeg takker ja, siger Rikke til Realityportalen og uddyber:
– Jeg er blevet meget fascineret over selve produktionsprocessen. Og så er det jo udfordrende, spændende, oplevelsesrigt og ikke mindst sjovt.
LÆS OGSÅ: ‘FLTL’-Rikke: En sæson med chokerende dates
Hænger ikke over de andre ‘FLTL’-deltagere
Både i ‘Paradise Hotel’ og ‘For lækker til KBH’ kunne man opleve, at Rikke krydsede klinger med de andre deltagere. Paradisoerne og ‘FLTL’-singlerne beskyldte Rikke for at være arrogant og bedrevidende.
Selvom det særligt var ‘For lækker til KBH’-deltagerne, der blev trætte af Rikke, så fik de reddet trådene ud.
– Forholdet til de andre ‘For lækker til love’-deltagere er i dag helt fint. Vi render ikke hinanden på dørene, men der er store knusere og en masse grin, når vi ses, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Rikke Chili: Træning hjalp mig af med stress
Blogger på livet løs
Selv hvis Rikke virkelig ville rende ‘FLTL’-singlerne på dørene, så ville tiden være meget knap. Hun har nemlig travlt med sin træning, og så er hun blevet blogger.
– Jeg er blevet premium blogger hos Blog Splash, hvilket jeg er meget glad for. Jeg blogger om alt fra træning, opskrifter på sund og nem mad – også på SU-budget – til skønhedsprodukter, og hvordan man kan lave de lækreste, billige og parabenefrie produkter hjemme i sit eget køkken, fortæller hun og tilføjer, at hun bruger sin Instagram-profil til at vise tingene, og så uddyber hun på bloggen:
– Alt i alt er jeg glad, fyldt med energi, lykkelig og spændt på alle de nye og spændende udfordringer, der dukker op.
Du kan tjekke Rikkes blog ud her.
Du kan følge @Rikkechili på Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-stjerne: Jeg elsker mine former
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.