Rikke og kæresten må rejse hjem: Drømmetur ødelagt

Det var ikke med i planerne, at Rikke Gøranssons ferie skulle afbrydes, men det er en nødvendighed.

Af Jan Körner - 16. marts 2020 kl. 10:35

I weekenden lagde Rikke Gøransson en glad meddelelse på Instagram om, at hun og kæresten Tommy-Lee Winkworth var ankommet til Nepals hovedstad Kathmandu. Men allerede dagen efter måtte parret erkende, at deres drømmeferie sammen nu ligger i ruiner.
LÆS OGSÅ: Paradiso er blevet single: I det mindste er lejligheden min
Efter at Statsministeren opfordrede alle danskere til at komme hjem som følge af coronavirussen, har parret måtte afbryde turen til det bjergrige land.
Og nyheden om både virussens fremmarch og de ændrede planer ramte Paradise Hotel-værten hårdt.
– I går græd jeg lidt. Har svært ved at rumme de nye foreløbige livsvilkår for vores verden. Vi har siden i går, efter Udenrigsministeriets udmelding, aflyst turen, og vi har kunnet få billetter hjem onsdag morgen. Vi krydser fingre for, at det selvfølgelig forløber godt, lyder det fra tv-værten.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har født: Det hele gik så stærkt
De når dog at vandre lidt i landets bjerge, inden de bliver nødt til at vende hjem.
– Holy shit, det føles, som om det er en dårlig apocalypsefilm at være bekymret for, om man er strandet på den anden side, men vi snører støvlerne på og vader ud i den friske luft i bjergene de næste tre dage, indtil vi vender hjem som tilrådet, skriver Rikke Gøransson.
LÆS OGSÅ: Linse om langvarig familiestrid: Der er fred nu
Hun og kæresten var i landet med Børneulykkesfonden og Legeheltene for at samle ind sammen med blandt andre radioværten Kasper Kirkegaard.
– Det har selvfølgelig været med i tankerne, at vi bliver nødsaget til at tage 14 dages karantæne, når vi kommer hjem, hvilket vi selvfølgelig vil gøre, lyder det fra Kasper Kirkegaard.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk afslører: Jeg udnyttede hende

 

Vis dette opslag på Instagram

 

I går græd jeg lidt. Har svært ved at rumme de nye foreløbige livsvilkår for vores verden. Vi har siden i går, efter udenrigsministeriets udmelding aflyst turen- og vi har kunne få billetter hjem ons. Morgen. ( krydser fingre for at det selvf. Forløber godt) Jeg forstår det er en så svær situation for de fleste, mig selv inkl. men uden at gå i dybden med mine personlige bekymringer, vil jeg også have lov at få det bedste ud af de givne vilkår….. andet er spild af dyrebart liv hvis du spørger mig. Holy shit, det føles som om det er en dårlig apocalypse film at være bekymret for om man er strandet på den anden side, men vi snørrer støvlerne på og vader ud i den friske luft i bjergene de næste 3 dage indtil vi vender hjem som tilrådet. Ønsker alle i verden lys , kærlighed, tro, håb og mest ømhed og empati for hinanden . Ses snart…

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) den