Rikke: Jeg arbejder hårdt for min krop

28-årige Rikke Gøransson har en krop, som de fleste piger kun drømmer om, men de flotte former kommer ikke af sig selv.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 24. november 2014 kl. 12:30

Rikke Gøransson er vært på den 11 sæson af ‘Paradise Hotel’, som netop nu optages i Mexico.
Det er ingen hemmelighed, at Rikke har en meget smuk krop, men den rutinerede vært fortæller også, at hun har en fordel i forhold til at holde kroppen sund og stram.
-Jeg er jo uddannet fitnesstræner og kostvejleder, så jeg ved, hvad der skal til for at få en sund, trænet krop, siger Rikke til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: En fitting ændrede mit liv
“Er ikke født sådan”

(Foto: Privat)

Rikke bruger meget tid på at holde formen ved lige, når hun har fri fra optagelserne i Mexico. Følg Rikke på Instagram @rikkegoeransson.  (Foto: Instagram)


Rikke lægger dog heller ikke skjul på, at hun skal knokle for at se resultater.
-Jeg er ikke født sådan her, og jeg skal virkelig arbejde hårdt for det, slår Rikke fast og fortsætter:
-Op til programmet så løber jeg længere og spiser mindre. Når man er væk så længe, så er det vigtigt at have et stort overskud, både fysisk og psykisk, og det kan en sund livsstil hjælpe mig til at få.
LÆS OGSÅ: MØD alle de nye ‘Paradise’-deltagere
Kunne ikke passe kjolen
Foto: Lotta Lemche/TV3

Rikke har ikke længere problemer med at passe kjolerne. (Foto: Lotta Lemche/TV3)


Rikke har også oplevet, at hun en dag ikke kunne passe de smukke kjoler, hun bærer i ‘Paradise Hotel’.
-Det er okay at stå halvnøgen overfor andre, hvis man har det godt med sin krop. Jeg har gjort det i mange år, men et år kunne lynlåsen ikke lukke. Jeg kunne ikke længere passe en størrelse 38, og jeg havde det virkeligt ikke godt. Vi stod med 70 outfits, hvoraf 30 havde svært ved at lukke, har Rikke tidligere fortalt til Livsstilsportalen.dk.
Det fik værtinden ud af starthullerne. Tidligere havde hun uden problemer kunne stoppe sig med usunde ting, men efter sin 25 års fødselsdag sagde kroppen stop. Nu skulle hun tænke over både kost og motion, hvis formen skulle holdes.
– Det er svært, når man er vokset op med, at man kan spise, hvad man har lyst til. Jeg har en masse vaner, som jeg stadig kæmper med i dag. For eksempel slik i biografen. Nu har jeg gjort det til en vane at tage mandler og rosiner med og stikke et sugerør i en danskvand, og så hygger jeg med det, udtalte hun.
Se med til foråret, når ‘Paradise Hotel’ får premiere på TV3.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Derfor skal du glæde dig til den nye sæson
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.