Rikke i ærlig udmelding: Det mener jeg om deltagerne i ‘Paradise’

Værtinden har gennem tiden mødt mange forskellige gæster på hotellet. Nogle gør mere indtryk end andre. Men i år er en helt særlig sæson.

Af Nikolaj Vraa og Caroline Grønne Wigdal - 12. juni 2021 kl. 10:55

Når Rikke Gøransson indtager rollen som værtinde på ‘Paradise Hotel’, er det ikke altid til at gennemskue, hvad hun egentlig mener om paradisoerne.

LÆS OGSÅ: Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet

For det er ingen hemmelighed, at der efter 17 sæsoner af realityprogrammet har boet store personligheder på hotellet, men der har også været dem, der efter at have tjekket ud er gået lidt lettere i  glemmebogen.

Men i år har deltagere virkelig gjort indtryk, og det gælder dem alle sammen.

LÆS OGSÅ: Léa om de 10.000: Det skal pengene bruges på

– Jeg synes, den er fantastisk, jeg elsker mine gæster. Jeg ved ikke, om i har set denne uges afsnit, det er jo meget velovervejede, oplyste mennesker i forhold til den tid, vi lever i. Som jeg sagde i afsnittet, så er jeg faktisk rigtig, rigtig stolt af dem, siger Rikke Gøransson til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ung mor: Ny baby er en realitet

Hun hentyder til den aften på hotellet, hvor ‘Årets Paradise-personlighed’ skal kåres. Her skulle deltagerne parvis lave en performance til temaer som tolerance, seksualitet og metoo, og både Rikke og deltagerne selv blev rørte.

– Jeg synes, det har været en fornøjelse i år at have gæster på besøg, understreger ‘Paradise Hotel’-værtinden.

LÆS OGSÅ: WHAT! Fyrer Katerina Pitzner sin datter?

Læs mere om