Rikke Gøransson: Jeg er blevet voksen

Den smukke ‘Paradise Hotel’-værtinde, Rikke Gøransson, holder en pause fra det mandlige køn og fokuserer nu på sig selv.

Af Marlene Juhl Skovgård, Mexico - 4. oktober 2013 kl. 12:47

For tre måneder siden blev Rikke Gøransson single, og siden da er der sket mange forandringer i Rikkes liv.
– Jeg er inde i en ny periode i mit liv. Jeg er blevet voksne Rikke, som skal ud og opdage verden og sig selv på en helt ny måde. Det hele er blevet lidt mere stille og roligt for mig, og det er faktisk meget rart, fortæller Rikke til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har haft lyst til det her i flere år faktisk, for det kan godt være ret forvirrende med de mænd, som tager så meget af ens energi og tid. Og er man et følsomt menneske, så kan man godt glemme sig selv, og hvad man selv gerne vil. Jeg er meget glad for sådan som det hele er nu.
LÆS OGSÅ: Her er den nye ‘Paradise After Dark’-vært
Har fundet sin niche

Smukke Rikke ser jo mindst lige så godt ud, som hun plejer. (Foto: Marlene Juhl Skovgård, Mexico.)

Smukke Rikke ser jo mindst lige så godt ud, som hun plejer. (Foto: Marlene Juhl Skovgård, Mexico.)


Fremtidsdrømmene for Rikke er mange og meget forskellige, men den smukke pige mener selv at have fundet sit kald.
– Min niche er mediebranchen. Jeg vil allerhelst kunne kombinere det med at være på og bagved skærmen. Jeg vil gerne have noget mere journalistik ind over min tilrettelæggelse, så derfor vil jeg tage en masse kurser og uddanne mig, forklarer hun.
Der fart over feltet for singlepigen Rikke og efter optagelserne til sæson 10 af ‘Paradise Hotel’ står den først på lidt ferie og dernæst en stor og meget voksen beslutning ifølge Rikke selv.
– Lige nu bor jeg i et voksenkollektiv med en barndomsveninde, og det er super hyggeligt. Men til foråret står den på lejlighedskøb, som jeg har gået og sparet op til, slutter Rikke.
Følg med på sitet, når Marlene løbende rapporterer fra Mexico.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke er blevet single
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.