Rikke Gøransson taler ud om forholdets slutning

For første gang i lang tid sætter Rikke ord på afslutningen på kapitlet med sin helt store kærlighed.

Af Caroline Grønne Wigdal - 26. februar 2021 kl. 10:59

Den smukke ‘Paradise Hotel’-værtinde har til nu ikke ville tale meget om afslutningen på forholdet med den 28-årige supermodel Tommy-Lee Winkworth.

De to fandt sammen i foråret 2019, men i slutningen af december sidste år kom det frem, at parret var gået hver til sit.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Vild med dans’-vært syg af kræft

Det havde mange af 34-årige Rikke Gøranssons følgere længe haft på fornemmelsen, men først der var hun klar til at melde det ud – bruddet havde været hårdt for dem begge, fortalte hun dengang.

I januar og februar har Rikke været i Mexico for at optage en ny sæson ‘Paradise Hotel’. Nu er hun igen tilbage i Danmark, og for første gang i lang tid sætter hun mange ord på det forhold, hun havde til Tommy-Lee Winkworth.

Rikke Gøransson og kæresten Tommy Lee-Winkworth (Foto: Janus Nielsen)

– Alle slutninger behøver ikke være triste eller dramatiske. Det er samtidig en begyndelse på noget nyt og andet, begynder Rikke et opslag på Instagram.

Det lyder til, at hun nu er kommet så langt i processen, at hun kan se tilbage på det hele med et smil og gode følelser i kroppen.

LÆS OGSÅ: Derfor skjuler jeg mine børn

Hun fortsætter opslaget med at fortælle, at hun værdsætter alle de rejser og oplevelser, hun nåede at få med Tommy-Lee.

– Ikke mindst skal du have tak for, at vi, selvom det var svært, havde hinanden gennem det sidste sindssyge corona madness år. Vi ejer intet her i livet, slet ikke hinanden. Alt er til låns. Hermed shout out til dig min ven, tak for blandt andet at lære mig, at det er en god ide at have en familie-chat, så man holder sig connected.

LÆS OGSÅ: Blachman i overraskende udmelding

Parret blev i 2019 forelsket på kort tid, da de mødtes til en modefest hos designeren Søren Le Schmidt.

Læs mere om