Rikke Gøranssons drømmejob: Dette program vil jeg være vært på - Her & Nu

Rikke Gøranssons drømmejob: Dette program vil jeg være vært på

Rikke Gøransson er stor fan af Jakob Kjeldbjerg, men hun overtager hellere end gerne værtsrollen på hans program, som hun både har vundet og arbejdet bag kameraet på.

Af Lykke Buhl - 1. december 2020 kl. 08:55

For nylig har man i Viaplay-programmet ‘Robinson Ekspeditionen – Planken Ud’ kunne se den nuværende ‘Paradise Hotel’-vært Rikke Gøransson genopleve sine store øjeblikke fra dengang, hun selv deltog og vandt ‘Robinson Ekspeditionen’ tilbage i 2007.

LÆS OGSÅ: TV 2 bekræfter: Corona-smitte på ‘X Factor’-holdet

Selvom Rikke Gøransson ikke ville deltage i ‘Robinson Ekspeditionen’ endnu en gang, så er der dog alligevel en stilling i programmet, hun godt kunne tænke sig.

– Jeg ville aldrig nogensinde presse den gode Kjeldberg væk fra sin post, men jeg kan da love for, at jeg skulle være den første til at overtage, hvis han ikke gad mere, siger hun til Realityportalen og slår en stor latter op.

– Det kunne da også være, han var ved at blive lidt gammel, joker hun.

Herunder kan du se Jakob Kjeldberg sammen med nogle af de tidligere deltagere, han har inde i ‘Robinson’-erstatningen ‘Planken Ud’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jakob Kjeldbjerg (@jakobkjeldbjerg)

LÆS OGSÅ: Så glade er de: Ulf Pilgaard viser kæresten frem

En kæmpe inspiration

Første gang Rikke Gøransson stiftede personligt bekendtskab med Jakob Kjeldberg var, da hun selv deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2007, hvor han var vært. Året efter fik hun selv sin debut i værtsrollen, da hun overtog tjansen som ‘Paradise Hotel’-vært fra Ibi Støving.

– Da jeg startede, var jeg jo 20 år gammel, og Kjeldberg har bare altid været så mega sød og dygtig. Så det har været dejlig at have sådan en at se op til. Han har været en kæmpe inspiration for mig arbejdsmæssigt, og jeg har lært meget af ham, forklarer Rikke.

LÆS OGSÅ: Silas lagt for had: Overvejer at trække sig fra ‘Vild med dans’

Siden ‘Robinson’-deltagelsen har Rikke mødt Kjeldbjerg flere gange, og han tjener fortsat som inspiration for hende i hendes eget værtsjob på ‘Paradise Hotel’.

– Det har været rigtig vigtigt for mig ikke at blive krukket og beholde benene på jorden, og det har han bare vist en rigtig fin måde at gøre på, forklarer hun.

– Kjeldberg er super rummende, han er charmerende, han er grundig, og så behandler han alle folk på en produktion ens. Han behøver jo ikke give så meget af sig selv, heller ikke off-cam, men det gør han, og det er jeg super inspireret af, forklarer Rikke.

Herunder kan du se Jakob Kjeldbjerg og Rikke Gøransson sammen i Mexico i forbindelse med, at Jakob i 2012-sæsonen hjalp med at forberede Mr. Paradise-drengene til konkurrencen

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson)

LÆS OGSÅ: ADVARSEL! Blodige billeder: Rikke Gøransson på akutmodtagelsen

Make up-artist og kolde drikkevarer

Rikke har også tidligere arbejdet som natreporter på ‘Robinson Ekspeditionen’, hvor hun filmede, hvad der skete hos ‘Robinson’-deltagerne om natten, så hun har et tæt indblik i, hvad programmet er for noget.

Derfor er konklusionen da også klar: At overtage værtsrollen på ‘Robinson Ekspeditionen’ fra forbilledet Jakob Kjeldberg ville være et vaskeægte drømmejob for Rikke Gøransson.

– Nu har jeg ligesom vundet det, og jeg har arbejdet på produktionen, så det ville bare være dejligt at have en make up-artist med og få kolde drikkevarer for en gangs skyld, griner hun.

LÆS OGSÅ: Ny ‘X Factor’-dommer på skadestuen under tv-optagelser

Kunne du godt se Rikke Gøransson som 'Robinson'-vært?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...