Rikke Gøransson om anden gang i ‘Robinson’: Syg og levede med frygt

Rikke Gøransson åbner op om skyggesiderne af ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 20. oktober 2020 kl. 10:30

Da ‘Robinson Ekspeditionen’ blev sendt i 2007 var det med Rikke Gøransson på det ene hold, som var ‘Paradise’-holdet. Hun endte med at vinde det hele og dermed også præmien på en halv million kroner.

I 2014 var ‘Paradise Hotel’-værtinden med igen. Hun vendte dog ikke tilbage til TV3’s populære overlevelseskonkurrence som deltager, men som videojournalist, hvor hun var på arbejde om natten.

LÆS OGSÅ: Alex’ søde hemmelighed: 87-årig mor flytter ind

Det år foregik ‘Robinson’-optagelserne på Filippinerne, og Rikke ville med sit arbejde opnå mere erfaring med at arbejde bag kameraet og fortælle historier med billeder.

Rotter på størrelse med kaniner

Som bekendt er det på Filippinerne, hvor man er omgivet af kridhvidt sand og turkisblåt hav, som at bo midt i et postkort. Men ifølge 34-årige Rikke Gøransson fulgte der altså også en masse ubehagelige oplevelser med.

Blandt andet mødet med små og store gnavere og krybdyr.

LÆS OGSÅ: Realitybabe om transkønnet kæreste: Han er mere mand end nogen anden

– Rotterne på størrelse med kaniner var en udfordring, ligeledes slanger jeg bad til, ville fjerne sig på min vej, skriver baben på sin Instagramprofil.

På samme måde er man på Filippinerne ikke i helt optimale forhold, hvis man bliver syg på en af øerne.

– Fik madforgiftning på vagt og måtte kaste op og skide med feber i storm, fortæller hun ærligt.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Nyt job

Der var altså en pris at betale for de seks spændende og uforglemmelige uger på ‘Robinson Ekspeditionens’ kamerahold, men for hende var det det hele værd.

Som seere af ‘Paradise Hotel’ ved, så endte Rikke Gøransson ikke med at gøre karriere bag kameraet, for i 2008 blev hun værtinde på realityprogrammet, da sæson 4 havde premiere.

Det var året efter, hun selv var deltager og blev smidt ud fra hotellet efter blot tre dage, da hun brød reglerne ved at være kærester med Fatih Sahin.

LÆS OGSÅ: Ung mor er kommet på førtidspension

 

View this post on Instagram

 

Da jeg arbejde som Natte VJ på @robinsonekspeditionen . Sindsygt smukt og spændende liv i 6 uger. Når man kan læse havet, månen, stjernerne og vinden et sted har man haft ro nok, længe nok til at observere en månedscyklus. Det var ret cool💞 Jeg så et ildfluetræ midt i mørket. Vågnede op første dag ved tidevandet der kyssede mit telt på øen. Fik madforgiftning på vagt og måtte kaste op og skide med feber i storm. Set de smukkeste stjerner i mit liv. lavet trailer materiale på et lille Sony af dødningehoveder oplyst af lyn i mørket , fra horisonten. Og blevet ekspert i at slå lejr , og pakke sammen på rekord til. Jeg tog på arbejde i en speedbåd bragende afsted i 30 min imens dagen gik på hæld. Stod op før solen, for at filme den og de seje overlevere, efter vagten lå jeg altid med musik i ørene , foden i det lunkende vand mod kaffe og bacon i Crewbugten. Rotterne på størrelse med kaniner var en udfordring , ligeledes slanger jeg bad til ville fjerne sig på min vej. Tak tak tak tak…. livet. ( psssat, der er Robinson “planken ud “ på Viaplay i morgen!! #survivor #vj #robinson #jungle #phillipines

A post shared by Rikke C. Gøransson (@rikkegoeransson) on

Læs mere om