Rikke Gøransson klar til nyt job

Rikke har spændende planer i kalenderen.

Af Nikolaj Vraa og Caroline Grønne Wigdal - 11. juni 2021 kl. 14:55

Som de fleste nok har regnet ud, er det ikke året rundt, at Rikke Gøransson står på det farvestrålende hotel i Mexico og byder sine gæster velkommen. Når hun er tilbage fra optagelserne og hjemme i Danmark igen er hun radiovært på MTV radio og Energy NRJ Danmark.

LÆS OGSÅ: Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet

Og om kort tid tager den garvede ‘Paradise Hotel’-værtinde endnu flere opgaver på sig.

– Jeg har gang i en masse nye projekter, som jeg glæder mig til. Det kommer der snart mere om. Men det er i medieverdenen, afslører 35-årige Rikke Gøransson til HER&NU, der møder hende på den røde løber i anledningen af premieren på ‘Marco Effekten’ i Imperial.

LÆS OGSÅ: Léa om de 10.000: Det skal pengene bruges på

Aflyser ferien

Der er også planer om andet end arbejde – dog har de mange, mange måneder med corona gjort, at Rikke har ændret på den ferie, hun egentlig havde booket.

LÆS OGSÅ: WOW: Det så du ikke i dagens ‘Paradise Hotel’-episode

– Jeg håber på, at sommeren kan blive god, så jeg kan få rejst lidt. Jeg har aflyst at tage afsted til Island på en overlevelsestur, for jeg er en lille smule træt. Så jeg tænker at tage til Spanien, eller Malta eller Portugal, som vi gerne må. Vi trænger til noget varme, slår Rikke fast.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Læs mere om