Rikke Gøransson: Hash skal legaliseres

‘Paradise Hotel’-deltageren har en helt klar holdning til, om hash bør legaliseres.

Af Jonas Sand - 26. oktober 2016 kl. 10:25

Pixel.tv er tilbage med en helt ny sæson af ‘Forza, Biler og Drømme’, og i første program er ‘Paradise Hotel’værten Rikke Gøransson gæst i bilen hos Thomas Bense. Og da samtalen under køreturen falder på rygning og siden hash, viser det sig, at den smukke tv-vært har en noget klar holdning til det.
– Jeg synes, at hash skal legaliseres. Så er det sagt. Det er en helt anden problematik, som vi godt kan snakke om længe, siger ‘Paradise Hotel’-værten og fortsætter:
– Jeg synes, at det er så åndssvagt. Vi er et så socialt, veludviklet og teknologisk land – et af de lykkeligste steder i verden at bo – så det er grotesk, at man har sat marihuana i boks med et giftstof og gjort det fuldstændig kriminaliseret og ulovligt.’
GALLERI: Se Rikke Gøranssons vilde forvandling

For selv om hash ofte bliver brugt som rusmiddel, så kan stoffet også mange andre ting, påpeger Rikke Gøransson.
– Man kan faktisk bruge det til rigtig mange konstruktive og positive ting. Det er fjollet (at det er ulovligt, red.). Så jeg stemmer Alternativet og går ind for, at det skal legaliseres, siger hun og slår fast, at det skal foregå under kontrollerede forhold.
Du kan se hele første afsnit af ‘Forza, Biler og Drømme’ herunder:
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Jeg ryger en joint om ugen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.