Rikke Gøransson drømmer om 'Paradise'-bryllup

Den populære vært kunne godt forestille sig at blive gift under den mexicanske himmel.

Af Emilie Holm Egebro - 5. december 2016 kl. 9:10

Tilbage i marts afslørede den smukke ‘Paradise’-vært Rikke Gøransson, at hun havde fået sig en sød kæreste, Mads, og for nyligt fortalte hun, at hun ikke er i tvivl om, at han skal være far til hendes kommende børn.
Om bryllupsklokkerne i fremtiden også skal ringe for 30-årige Rikke og 24-årige Mads, har parret inden planer om endnu. Rikke har dog et helt særligt sted i tankerne til en mulig bryllupslokation.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Jeg skal ikke være ‘Paradise’-vært for altid
– Det er jo ikke mig, der skal fri, så du må hellere spørge Mads om, hvornår det skal være. Men et bryllup for mig handler om at fejre kærligheden sammen med nogle mennesker, som man holder af. Økonomien spiller jo ret meget ind, men det ville bestemt ikke gøre mig noget at fejre brylluppet her i Mexico, afslører Rikke, da vi møder hende under optagelserne til den nye sæson.
– Det kunne være ret fantastisk, så jeg udelukker overhovedet ikke, at den dag, jeg skal giftes, så bliver det her i mit andet hjem. Så skal hele familien og alle vennerne med hjemmefra. Hvedebrødsdagene er for mig og min mand, men brylluppet er også for familie og venner, uddyber hun.
Se billeder af det flotte par øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson afslører babyplaner
LÆS OGSÅ: TV3 snød pressen: ‘Paradise’-vært gemt væk
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Rikke fylder 30: Forkælet af sin unge kæreste
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.